24/12/2013
www.musiccorner.gr

Το τραγούδι ”Αισθήματα αφανέρωτα” είναι ένα ζεϊμπέκικο σε μουσική και στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου με το οποίο μας συστήνεται η Ελευθερία Πάτση.

patsi_2013_12_01

Ένα ερωτικό κομμάτι με βιωματικό στίχο που οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να  ταυτιστούν. Μιλάει για καλά φυλαγμένα, αφανέρωτα συναισθήματα που λίγο ή πολύ όλοι κρατάμε μέσα μας και στη συνέχεια μας τραυματίζουν.

Λίγα λόγια για την Ελευθερία Πάτση
H Ελευθερία Πάτση γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε.

Στην ηλικία των 9 ετών άρχισε τις σπουδές της στην κλασική κιθάρα και στη συνέχεια έλαβε πτυχίο αρμονίας, αντίστιξης και ενορχήστρωσης – ενοργάνωσης. Παράλληλα ολοκλήρωσε και τις σπουδές της στην οδοντοτεχνική .

Από το 1997 εμφανίζεται σε πολυσύχναστες μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα της μουσικής όπως οι Κώστας Μακεδόνας, Κώστας Παυλίδης, Γιώργος Ζαχαρίου, Νίκος Δανίκας και πολλούς άλλους. Το 2005 φέρνει την συνεργασία σταθμό για την Ελευθερία Πάτση με τη Βίκυ Μοσχολιού.

Το 2010 ξεκινάει τις εμφανίσεις της στο ”Love Casual Living”, όπου σχηματίζει το δικό της μουσικό σχήμα. Tην ίδια περίοδο με τον Δημήτρη Οικονομίδη διασκευάζουν το κομμάτι  ”Ροζ γραβάτα”  (στίχοι- μουσική Σταμάτης Κραουνάκης) κάνοντας το πρώτο τους βήμα στο ραδιοφωνικό ακροατήριο.

Το 2011-2012 υπήρξε καθοριστική περίοδος για την Ελευθερία Πάτση, καθώς συνεργάζεται επί σκηνής με τον Σταμάτη Κραουνάκη στην παράσταση ”55”, η οποία ταξιδεύει σε όλη την Βόρεια Ελλάδα με κορύφωση το φινάλε της στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης το Μάρτιο του 2012.

Από το 2012 συμμετέχει στην παιδική μουσικο-χορευτικo-θεατρική παράσταση ”Ένα σπίτι παραμύθια” σε κείμενο Λίνας Νικολακόπουλου, μουσική Σταμάτη Κραουνάκη και σκηνοθεσία – χορογραφία Τατιάνας Μύρκου. Στην παράσταση αυτή η Ελευθερία ηγείται της καλλιτεχνικής ομάδας και εμφανίζεται ως τραγουδίστρια, μουσικός αλλά πρωταγωνιστεί και στο θεατρικό κομμάτι της παράστασης. Το 2013 ξανασυναντιέται με τον Σταμάτη Κραουνάκη για έναν αριθμό παραστάσεων σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here