17/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Οι The Kills, πολύ σύντομα μετά την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της καριέρας τους αποφάσισαν να διανείμουν ελεύθερα ένα special remix ενός εκ των κομματιών του άλμπουμ, αλλά και video από την περίοδο των ηχογραφήσεων.

Οι Alison Mosshart και Jamie Hince, κυκλοφόρησαν το “Blood Pressures” στις αρχές Απριλίου, αλλά δεν πρέπει να έμειναν και πολύ ικανοποιημένοι, καθώς ο δίσκος τους δεν κατάφερε να ανεβεί ψηλά στα charts. Στις ΗΠΑ το “Blood Pressures” έφτασε μέχρι το Νο 37, ενώ στη Βρετανία «σταμάτησε» στο Νο 40. Στο Νο 33 έμεινε και στη Γερμανία, ενώ μόνο οι Γάλλοι τίμησαν δεόντως τους The Kills δίνοντάς τους την 8η θέση στα δικά τους charts.

Το καλλιτεχνικό ζευγάρι θέλοντας, προφανώς, να τονώσει τις πωλήσεις του δίσκου, έδωσε τη δυνατότητα του δωρεάν download του remix του τραγουδιού “Satellite” μέσω του site Soundcloud.com. Το remix έχει επιμεληθεί ο βρετανός “The Bug”.

Εκτός από το remix του “Satellite”, οι The Kills έδωσαν στην κυκλοφορία ένα μικρού μήκους φιλμ που περιέχει αποσπάσματα από την περίοδο των ηχογραφήσεων του άλμπουμ τους, αλλά και κομμάτια από live ηχογραφήσεις. Το φιλμ έχει δημιουργήσει η ομάδα thirtytwo, που είχε ολοκληρώσει το ντοκιμαντέρ “No Distance Left To Run”, αφιερωμένο στους Blur, το οποίο ήταν υποψήφιο για βραβείο Grammy.

Εκτός από το “Satellite” και το φιλμάκι, οι The Kills έχουν προγραμματίσει δέκα εμφανίσεις στη Βρετανία που περιλαμβάνουν και συμμετοχές στα φημισμένα φεστιβάλ Glastonbury και Reading & Leeds.

Εκτός όμως και όλων αυτών, οι The Kills στις 27 Ιουνίου θα κυκλοφορήσουν και το δεύτερο single από το “Blood Pressures” που θα είναι το “Future Starts Slow”!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here