26/3/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η τραγουδοποιός Εύα Λουκάτου πειραματίζεται και συμπράττει επί σκηνής με τη Λατίνα Martha Moreleon και δοκιμάζει να ενώσει το tango με το latin και τη λαϊκή μουσική της Λατινικής Αμερικής με αυτή της Ελλάδας. Όλα αυτά στην παράσταση «Greco vs. Latino», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Χυτήριο, τα Σάββατα 29 Μαρτίου και 12 Απριλίου.

Η Εύα, Κεφαλονίτισσα με επιρροές από το tango και τη μουσική της Αργεντινής, με πλούσια δισκογραφία και συνεργασίες με έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και η Martha από το Μεξικό, που ζει και εργάζεται πολλά χρόνια στην Ελλάδα, με πολλές συνεργασίες στην ελληνική και τη latin μουσική σκηνή, συναντιούνται και μας πάνε μια βόλτα στις γειτονιές της Ελλάδας και της Λατινικής Αμερικής με ένα μουσικό πρόγραμμα όπου κυρίαρχο ρόλο έχουν οι διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, καθώς και τραγουδιών από την προσωπική δισκογραφία της Εύας Λουκάτου και της MarthaMoreleon. Οι δύο ερμηνεύτριες ενώνονται και υπόσχονται μοναδικές μουσικές εμπειρίες, πολύ ρυθμό, κέφι αλλά και απρόσμενες συγκινήσεις.

Την Εύα και τη Martha πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί: Roman Gomez από την Αργεντινή στο πιάνο και στο bandoneon, Demian Gomez από την Αργεντινή στα κρουστά και Yoel Soto από την Κούβα στο μπάσο.

loukatou_moreleon_2014_03

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΧΥΤΗΡΙΟ
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός), τηλ. 210 3412313 & 6951787821

Ώρα προσέλευσης: 22:00

Ώρα Έναρξης: 22:30

Είσοδος: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here