26/6/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Charlotte Church, μετά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην καριέρα της, όταν και «έσπασε» το συμβόλαιο που είχε με την εταιρεία της, δείχνει ενθουσιασμένη με το μέλλον που ανοίγεται, ξανά, μπροστά της.

Η Ουαλή τραγουδίστρια βρίσκει τους ρυθμούς της και «επιστρέφει» στην καριέρα της μέσα από μια σειρά εμφανίσεων και συναυλιών στη Βρετανία, συνήθως μπροστά σε μικρά κοινά, όπως η τελευταία της στο Hay Festival που παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα.

“Είναι πολύ ικανοποιημένη από την ερμηνεία της και δήλωσε ότι αισθάνθηκε πολύ λιγότερο άγχος από κάθε άλλη φορά. Δουλεύει πολύ σκληρά για να ξαναστήσει την καριέρα της, όπως πολλοί καλλιτέχνες, προσπαθώντας να είναι σταθερή και συνεπής, αφήνοντας απ’ έξω την προσωπική της ζωή. Είναι ενθουσιασμένη για το μέλλον. Κάνει σα μικρό παιδί”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον της στο περιοδικό Closer.

Η Charlotte έμεινε «πίσω» στην καριέρα της λόγω της προσωπικής της ζωής και των δύο τοκετών, αλλά είναι αποφασισμένη να επικεντρωθεί στη δουλειά της. “Ήταν πολύ ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις της και η μουσική της προσέλκυσε την προσοχή του κοινού. Σκέφτεται ότι πρέπει να σταματήσει το κάπνισμα για να τελειοποιήσει τη φωνή της, αλλά της αρέσει και να διασκεδάζει με τους συνεργάτες της”, ανέφερε άλλη πηγή στο περιοδικό.

Η Charlotte μετά το “Back To Scratch” του 2010 βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας του νέου της άλμπουμ. Το έβδομο άλμπουμ της ετοιμάζεται με γρήγορους ρυθμούς και ήδη τα τρία πρώτα κομμάτια, με τίτλους “The Rise”, “How Not To Be Surprised When You’re A Ghost” και “Say It’s True” ακούστηκαν από το ραδιόφωνο του BBC στα τέλη Μαΐου. Η τραγουδίστρια μέσα στο καλοκαίρι θα λάβει μέρος σε αρκετά φεστιβάλ προκειμένου να προωθήσει τα νέα της τραγούδια. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here