30/11/2012
www.musiccorner.gr

Ο Etostone (Παύλος Ταγκάλογλου) θεωρείται μία δυναμική παρουσία στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής με πολλά θετικά σχόλια από αρκετά γνωστά περιοδικά στο χώρο, καθώς τα κομμάτια του έχουν φτάσει στα playlist του BBC Radio 1 , στον 94.7 και στην εκπομπή του Paul Oakenfold , WKNC (USA) και πολλά άλλα.

Φτάνοντας στην παγκόσμια λίστα του DJ Mag Τop 150 για δύο συνεχόμενες χρονιές, και έχοντας κυκλοφορήσει πάνω απο 130 κομμάτια παγκοσμίως σε διάφορα είδη μουσικής καθώς επίσης έχει γράψει κομμάτια για pop stars, soundtracks, ντοκιμαντέρ ο Etostone παρουσιάζει κάτι το ιδιαίτερο στη μουσική βιομηχανία.

Μετά την μεγάλη επιτυχία “For Eternity” το οποίο έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο views στο YouTube και έφτασε στο #1 του Ελληνικού iTunes dance chart (#4 στο official iTunes Chart) μας παρουσιάζει το νέο του single «Μαζί», το οποίο έγραψε και το έκανε παραγωγή ο ίδιος. Η σκηνοθεσία του video clip ανήκει στον Juan David Salazar και η παραγωγή ανήκει στην Pantheon Pictures. Στο τραγούδι ερμηνεύει η Christine Carole. Το «Μαζί» είναι ένα δυνατό dance τραγούδι και αναμένεται να ακουστεί πολύ τους επόμενους μήνες…

Το video είναι ένα από τα καλύτερα Ελληνικά video clips που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here