7/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στην 30η επέτειο από το θάνατο του James Belushi, τα άλλα μέλη του συγκροτήματος των Blues Brothers αποφάσισαν να ενωθούν και πάλι για να τιμήσουν τη μνήμη του, σε μια συναυλία που θα δοθεί στο Rialto Square Theatre στο Joliet του Illinois, όπου και η έδρα του γκρουπ στην ομώνυμη ταινία που έκανε τεράστια επιτυχία με τη μουσική και τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, στη συναυλία – αφιέρωμα στον Belushi θα πάρουν μέρος οι Paul Shaffer, Tom “Bones” Malone, “Blue” Lou Marini και Matt “Guitar” Murphy, ενώ ειδικά η συμμετοχή του Dan Aykroyd, που στην ταινία υποδυόταν τον αδελφό του Belushi, τηρείται «μυστική». Η συναυλία είναι παραγωγή του Aykroyd και της χήρας του Belushi Judith Belushi-Pisano.

Ακόμα και καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη μπάντα και δεν θα βρίσκονται στο Chicago θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την «παρέμβασή» τους καθώς το event θα μεταδοθεί ζωντανά με stream μέσω facebook.

Παρά το γεγονός ότι η «ιστορία» των Blues Brothers ξεκίνησε περίπου ως «κωμικό νούμερο», τόσο ο Aykroyd όσο και ο Belushi έτρεφαν απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη για τη blues μουσική, γεγονός που αποδείχθηκε τόσο στην επιλογή των μουσικών που συμμετείχαν στην ταινία και τις ηχογραφήσεις όσο και στις εξαιρετικές ερμηνείες όλων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here