24/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το σύνολο της δισκογραφίας του Robbie Williams πρόκειται να επανεκδοθεί σύντομα, με special οπτικοκοακουστικό υλικό! Η EMI, η εταιρεία του Robbie, αποφάσισε να κυκλοφορήσει όλα τα άλμπουμ του καλλιτέχνη που, μέχρι τώρα, έχει πουλήσει πάνω από 60.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ είναι ο μουσικός που έχει κερδίσει τα περισσότερα Brit Awards, καθώς η συλλογή του περιλαμβάνει 16 Brits!

Η κάθε κυκλοφορία περιλαμβάνει δύο εκδόσεις. Μία σε φυσική μορφή και μία σε ψηφιακή, όπου περιλαμβάνεται και η δυνατότητα downloading ενός ειδικού video album, με οπτικό υλικό σχετικό με το κάθε άλμπουμ. Στη «φυσική» μορφή, η έκδοση περιλαμβάνει ένα CD με τα κομμάτια του άλμπουμ και ένα DVD με οπτικοακουστικό υλικό που δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι τώρα. Οι συλλεκτικές επανεκδόσεις περιλαμβάνουν τα έξι από τα επτά άλμπουμ του Robbie από το 1997 που ξεκίνησε την σόλο καριέρα του, μέχρι και το 2006, όταν ο Robbie κυκλοφόρησε το “Rudebox”. Εξαίρεση θα αποτελέσει το “Swing When You’ re Winning”, το οποίο θα κυκλοφορήσει μόνο σε φυσική μορφή και αντί για το DVD που θα υπάρχουν στις άλλες επανεκδόσεις, θα υπάρχει το DVD με τη συναυλία του Robbie από το Royal Albert Hall.

Το τελευταίο του άλμπουμ, “Reality Killed The Video Star” του 2009, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στη σειρά αυτή, καθώς θεωρήθηκε, και σωστά, πολύ πρόσφατο για να επανεκδοθεί στο πλαίσιο της ειδικής συλλογής. Άλλωστε το άλμπουμ βρίσκεται ακόμα σε «ενεργή» κυκλοφορία και έχει πουλήσει 2.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως.

Η EMI αναμένει η συλλεκτική επανέκδοση να έχει την επιτυχία του “In And Out Of Consciousness”, του άλμπουμ Greatest Hits που κυκλοφόρησε ο Robbie τον περασμένο Οκτώβριο και έγινε διπλά πλατινένιο στη Βρετανία κατακτώντας την πρώτη θέση των charts.

Η κυκλοφορία των ειδικών εκδόσεων των άλμπουμ του Robbie έχει προγραμματιστεί για τις 21 Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here