11/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στη δισκογραφία μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια επιστρέφει ο Bobby Brown. Ο μουσικός, που οι νεώτεροι θα γνωρίζουν ως τον τέως σύζυγο της Whitney Houston, στις 5 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το “The Masterpiece”, το πέμπτο άλμπουμ της καριέρας του που διεκόπη όταν τα προβλήματα με τα ναρκωτικά, το αλκοόλ και την βίαιη συμπεριφορά του προς τη Whitney, τον οδήγησαν σε μεγάλα προβλήματα με το νόμο. Αργότερα ο Brown αντιμετώπισε και ψυχολογικά προβλήματα.

Ήθελα απλά να δημιουργήσω μια σειρά κομματιών που θα προσφέρουν στους ακροατές ένα μουσικό ταξίδι. Ένα στιλ μουσικής που θα επιτρέψει στο κοινό να έρθει σε επαφή με τα πάνω και τα κάτω του, με τις χαρές και τις λύπες του μέσω της μουσικής. Ταυτόχρονα, επιθυμώ να γεφυρώσω το «χάσμα» μεταξύ της παλιάς καλής R&B και της σύγχρονης R&B”, αναφέρει ο Brown σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ανακοινώνοντας το νέο του άλμπουμ.

Ο Bobby Brown φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, με τις πολύχρονες θεραπείες να του «επιτρέπουν» να επιστρέψει στο χώρο. Ωστόσο, εξακολουθεί να έχει προβλήματα με το νόμο, αλλά για δευτερεύοντες λόγους. Στο πλαίσιο της προώθησης του άλμπουμ του, ο Brown έχει προγραμματίσει αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις, στις οποίες θα κληθεί, σίγουρα, να απαντήσει και για το θάνατο της Whitney Houston. Ας μην ξεχνάμε ότι οι αναφορές του παρελθόντος έλεγαν ότι ο Brown ήταν υπεύθυνος για την ψυχολογική κατάρρευση της Houston πριν από πολλά χρόνια και τον εθισμό της στα ναρκωτικά.

Τα τραγούδια του “The Masterpiece” :

Get Out The Way
Exit Wounds
Set Me Free
Damaged
Starmaker
I Just Can’t
Man I’m Gonna Be
Don’t Let Me Die
Real Love feat. Macy Gray
All Is Fair In Love

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here