21/1/2014
www.musiccorner.gr

Ο Βαγγέλης Κακουλάκης έχει χτίσει ήδη τον δικό του μουσικό κόσμο εδώ και πολλά χρόνια, οργώνοντας τις live σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας. Έτσι έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό πυρήνα φίλων, οι οποίοι εδώ και καιρό γνωρίζουν και σιγοτραγουδούν ούτως ή άλλως τα τραγούδια του. Πλέον ήρθε η ώρα, όλα αυτά τα τραγούδια να μαζευτούν επιτέλους και σε έναν δίσκο, βαφτίζοντας… “Επιτέλους” την πρώτη δισκογραφική δουλειά του τραγουδοποιού.

kakoulakis_2014_01_01

Δέκα αυθόρμητες προσωπικές ιστορίες σε pop – rock ύφος, με την ακουστική κιθάρα κυρίαρχο, αλλά εμπλουτισμένο με blues και ηλεκτρονικές πινελιές, δίνοντας ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ηχητικό αποτέλεσμα. Η μουσική σε όλα τα τραγούδια είναι του ιδίου, καθώς και οι στίχοι, σε συνεργασία με τούς: Αποστόλη Αρμάγο, Θάνο Γκινοσάτη και Βασιλική Παπαδημητρίου.

Συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και μουσικός, έφτιαξε και μας παρουσιάζει το πρώτο του άλμπουμ “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ” με αποκλειστικό σκοπό να πετύχει αυτό που κάνει και στα live του τόσα χρόνια: Να μας κινητοποιεί , να μας ξεσηκώνει, να μας κάνει να χαμογελάμε και να μας συγκινεί!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here