23/4/2010
www.musiccorner.gr 

Ευρυδίκη – Δημήτρης Κοργιαλάς

 “Επιτέλους… Χωρίζουν”!

 

Δευτέρα 26 Απριλίου

 

Στο Σταυρό του Νότου Plus

 

… έτσι είναι η αγάπη…

Ακόμα δεν προλάβαμε να τους δούμε σαν ζευγάρι και …χωρίζουν; Αυτή είναι η πιο εύλογη ερώτηση που θα μπορούσε να κάνει κανείς για την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Μην πάει ο νους σας όμως στο κακό γιατί πολύ απλά η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης μετά από 7 ολόκληρα χρόνια που δουλεύουν μαζί σαν καλλιτεχνικό ζευγάρι απoφάσισαν ότι ήρθε επιτέλους η στιγμή να κάνουν ένα διάλειμμα και να τραβήξουν χωριστούς – καλλιτεχνικούς πάντα – δρόμους.

Έτσι λοιπόν, μετά και την κυκλοφορία του πρώτου τους κοινού άλμπουμ “Έτσι είναι η αγάπη” πριν από λίγους μήνες, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης δίνουν μια μοναδική παράσταση για όλους τους φίλους τους σε ένα από τα πιο αγαπημένα τους στέκια.

Την Δευτέρα 26 Απριλίου στις 10 το βράδυ μας περιμένουν να …γιορτάσουμε όλοι μαζί τον χωρισμό και να περάσουμε μια απίστευτη βραδιά γεμάτη μουσική, ένα τρίωρο πάρτι με πολλούς φίλους καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις. Ένα πάρτι με τραγούδια από όλες τους τις δισκογραφικές δουλειές, με πολλά ντουέτα αλλά και με πολλές διασκευές από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here