30/12/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Nelly Furtado ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ και χαρακτήρισε τη διαδικασία ηχογράφησης “ανταποδοτική, δημιουργική και προσωπική”.

Η τραγουδίστρια αυτή την εποχή βρίσκεται στη φάση επιλογής των τραγουδιών που θα συμπεριλάβει στον δίσκο της, που θα έχει τίτλο “P.S.I. Part One”, και προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Για το άλμπουμ συνεργάστηκε με αρκετά μεγάλα ονόματα παραγωγών, όπως οι Neptunes και ο Rodney Jerkins, αλλά επηρεάστηκε βαθύτατα από τη δουλειά της με τον Salaam Remi.

Αυτό το άλμπουμ ξεκίνησε σε μια πολύ καλή περίοδο. Ολοκλήρωνα το “Mi Plan”, το ισπανόφωνο άλμπουμ του 2009, όταν ξεκίνησα τις ηχογραφήσεις για το P.S.I. που είναι σε αγγλικό στίχο”, δήλωσε η Nelly. Το νέο άλμπουμ ξεκίνησε όταν δούλευα με τον Salaam Remi σε δύο ισπανόφωνα κομμάτια και μόλις τα ολοκληρώσαμε ηχογραφήσαμε και ένα με αγγλικό στίχο και το διασκεδάσαμε”, συνεχίζει η τραγουδίστρια.

Αναπτύξαμε μια πολύ αμοιβαία, δημιουργική και προσωπική σχέση με τον Salaam. Κάναμε και οι δύο πολλά ταξίδια για να μπορέσουμε να ηχογραφήσουμε τα κομμάτια”, αναφέρει η Nelly σε video post που ανέβασε στο YouTube.

Ο Remi έχει συνεργαστεί με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες, ενώ το όνομά του βρίσκεται τον τελευταίο καιρό στην επικαιρότητα από τη δουλειά που έκανε με τον Mark Ronson για τον τελευταίο δίσκο της Amy Winehouse που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος. Όλη του η δουλειά, από τις συνεργασίες του με την Amy Winehouse μέχρι τον Nas, έχει έναν κλασικό ήχο που είναι αυθεντικός. Και είναι τόσο καλός χαρακτήρας που «δέσαμε» πολύ καλά”, ολοκλήρωσε η Nelly.

Η τραγουδίστρια έχει από τον Ιούλιο αποκαλύψει το τραγούδι “Mystery”, ερμηνεύοντάς το σε συναυλία της, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Nas σε ένα κομμάτι, τον Mike Angelakos στο τραγούδι “The Edge”, και είχε εκφράσει την επιθυμία της να δουλέψει και πάλι με την Missy Elliot.

Η Nelly προγραμματίζει να ξεκινήσει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, διάρκειας 2 ετών, στο πλαίσιο της προώθησης του δίσκου της. Ακόμα όμως, αργεί η κυκλοφορία του…

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here