4/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το ροκ συγκρότημα από τη Σκωτία, που αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική, περιμένει την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του για να κάνει το επόμενο δισκογραφικό του βήμα. Ο frontman του γκρουπ, Simon Neil, αποκάλυψε ότι υπάρχουν έτοιμα δεκαέξι περίπου τραγούδια που αναμένουν την επιστροφή τους στη Σκωτία για να προχωρήσει η παραγωγή τους.

Μου αρέσει πολύ να γράφω τραγούδια στην πατρίδα. Από τις αρχές του χρόνου έχουμε γράψει 15-16 κομμάτια και αμέσως μόλις ολοκληρώσουμε την  περιοδεία μας θα ξεκινήσουμε την παραγωγή του άλμπουμ”. Ο κιθαρίστας, τραγουδιστής και βασικός δημιουργός των τραγουδιών του συγκροτήματος, πρόσθεσε ότι οι θαυμαστές του θα πρέπει να περιμένουν ένα άλμπουμ στο ύφος του τελευταίου τους, “Only Revolutions”, με το οποίο ήταν υποψήφιοι για το βραβείο Mercury.

Συμπλήρωσε ότι ο ήχος θα παραμείνει ροκ αλλά θα είναι και προσιτός στο ευρύτερο κοινό, ενώ θεωρεί το ατιτλοφόρητο, ακόμα, άλμπουμ το τρίτο μέρος της τριλογίας που ξεκίνησε με το “Puzzle” το 2007 και συνεχίστηκε με το “Only Revolutions” του 2009. Δημιουργήσαμε τους πρώτους τρεις δίσκους μας σε μια ανεξάρτητη εταιρεία, όπου η κατάσταση ήταν λίγο πολύπλοκη. Τους επόμενους δύο τους κάναμε σε μια μεγάλη εταιρεία. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την τριλογία ροκ δίσκων και αργότερα να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο”, συνέχισε ο Neil.

Ο ήχος μας βρίσκεται παντού. Πάντα ήμασταν και θα είμαστε ένα ροκ συγκρότημα. Πάντα θα είμαστε heavy, αλλά με νέες ιδέες και στοιχεία. Ο ήχος μας θα είναι πάντα χαρακτηριστικός, δεν πρόκειται να αλλάξουμε τελείως στυλ”, ολοκλήρωσε ο Simon Neil, μιλώντας στο BBC.

Οι Biffy Clyro, που κέρδισαν το βραβείο του περιοδικού NME ως καλύτερο live συγκρότημα, ολοκλήρωσαν πρόσφατα μία σειρά εμφανίσεών τους στις ΗΠΑ και στα τέλη του μηνός θα ξαναβρεθούν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μέχρι τα τέλη Απριλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here