6/9/2013
www.musiccorner.gr

Μια παράσταση με μουσικές γεννημένες μέσα από εικόνες. Με μουσικές από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο, με χρώματα κι αρώματα Ανατολής και Δύσης. Αυτή είναι -με λίγα λόγια- η νέα μουσική παράσταση-πρόταση της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με τίτλο «To αστέρι κι η ευχή». Μια  παράσταση που κατέκτησε την αγάπη του κόσμου και γέμισε ασφυκτικά κατά τις πρόσφατες εμφανίσεις της το Gazarte στην Αθήνα.

Ο Σεπτέμβριος όμως φέρνει τους τρεις τελευταίους προγραμματισμένους σταθμούς για την περιοδεία της μουσικής πρότασης της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, οι οποίοι είναι οι παρακάτω:      

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου – Κηφισιά
Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς, υπό την Αιγίδα του Φεστιβάλ Δήμου Κηφισιάς «Μενάνδρεια»
Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου – Χαλάνδρι
Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου – Βέροια
Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη». Διοργάνωση: Σύλλογος Φίλων Κέντρου Μέριμνας Ατόμων Ειδικών Δεξιοτήτων Δήμου Βέροιας.

reboutsika_afissa_2013_09

Κάποιοι λένε ότι τα τραγούδια σε «ταξιδεύουν» μέσα από τους στίχους τους, δημιουργώντας εικόνες μαγικές, ικανές να σε παρασύρουν σε μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα. Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι η καλή μουσική μπορεί να σε χαλαρώσει και να σου αλλάξει τη διάθεση της στιγμής. Είναι όμως και εκείνοι που θέλουν ένα διαφορετικό ταξίδι μέσα από τη… μουσική και μόνο αυτή!  Μόνο εκείνα τα συναισθήματα που βγαίνουν σχεδόν αυθόρμητα από τις νότες. Αρκεί τη μουσική να συνοδεύει η θετική διάθεση και ένα πλατύ χαμόγελο! Όπως εκείνο της Ευανθίας Ρεμπούτσικα που μιλα για «Το Αστέρι και την Ευχή» και αφηγειται στον κόσμο μουσικές ιστορίες που προκαλούν έντονα συναισθήματα.

Κανονάκι, ακορντεόν, πιάνο, κοντραμπάσο, τύμπανα, και βιολι με αγαπημένες μελωδίες που περιλαμβάνουν μουσική από το «Αστέρι και την ευχή», τις «Μικρές ιστορίες» και τη «Φωνή Αιγαίου» την «Πολίτικη Κουζίνα» και τις τούρκικες ταινίες «Babam ve Oglum» και «Ulak». Σε ένα λιτά δομημένο (και σε κορυφαίες στιγμές διαδραστικό) πρόγραμμα.

Mουσικοί:
Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι
Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν
Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο
Άγγελος Παπαδάτος – κόντρα μπάσσο
Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα

Υπεύθυνος ήχου: Νίκος Βεκύρης
Υπεύθυνος Φωτισμού: Μίλτος Λυσικάτος

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες Κηφισιάς και Χαλανδρίου έχει ήδη ξεκινήσει στα παρακάτω σημεία:
Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), τηλ. 210 7234567. Καταστήματα Public. Βιβλιοπωλεία «Ευριπίδης»: Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800644 και Λ. Κηφισιάς 310, Κηφισιά, τηλ. 210 8075792. Κινηματογράφος ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ: Δουκίσσης Πλακεντίας 87, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6014284. Κινηματογράφος ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ: Παπαδιαμάντη 12, Κηφισιά, τηλ. 210 8019687.
Εισιτήρια Online: 
www.ticketservices.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here