30/4/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Απόλυτα ικανοποιημένοι αισθάνονται οι Wanted και νιώθουν ευγνώμονες προς τους αμερικανούς που τους δέχθηκαν «με ανοιχτές αγκάλες». Οι Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker και Nathan Sykes, κυκλοφόρησαν το EP με τίτλο το όνομά τους και είδαν το τραγούδι “Glad You Came” να …σκαρφαλώνει στο Νο3 των αμερικανικών singles charts, γεγονός που τους έστειλε στα …ουράνια!

Αισθανόμαστε πολύ όμορφα αν και ήμασταν πολύ επιφυλακτικοί όταν αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε το EP στην Αμερική. Δεν γνωρίζαμε πώς θα αντιδρούσε το κοινό, γιατί κι εμείς δεν είμαστε τέλειοι και ξέραμε ότι στην Αμερική υπάρχει μια συγκεκριμένη άποψη για τα ανδρικά συγκροτήματα. Πιστεύαμε ότι θα περίμεναν ν’ ακούσουν ένα γκρουπ σαν τους N Sync”, δήλωσε ο Jay McGuiness στο ραδιόφωνο του BBC.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους προώθησαν τη δουλειά μας μέσα από τα ραδιόφωνα αλλά και όσους αγάπησαν τα τραγούδια μας και μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή”. Ωστόσο ο Jay και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, γνωρίζουν ότι το τραγούδι τους δεν είναι κάτι «εκπληκτικό», αλλά είναι ικανοποιημένοι που μπορούν να διασκεδάζουν το κοινό. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να ψυχαγωγούν τον κόσμο με τη δουλειά τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση. Το κομμάτι μας άρεσε πάρα πολύ, αλλά δεν είναι κάτι πολύπλοκο ή εξαιρετικό. Είναι απλά ένα ωραίο τραγούδι που ο κόσμος αρέσκεται να το ακούει. Αν αυτό δίνει χαρά στο κοινό, δίνει χαρά και σ’ εμάς γιατί διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος το αγάπησε”, ολοκλήρωσε ο Jay. Το “Glad You Came” προέρχεται από το άλμπουμ “Battleground” και είναι το πιο επιτυχημένο τους single αφού εκτός από την 3η θέση στις ΗΠΑ, κατέκτησε την κορυφή σε Αγγλία και Ιρλανδία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here