3/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ευλογημένος αισθάνεται ο Jay–Z! Και γιατί όχι; Νέος είναι, πετυχημένος είναι, πλούσιος είναι, έχει και για σύζυγο την Beyonce!

Και επειδή πιστεύει ότι ο Θεός του έδωσε όλα τα καλά, θέλει να ανταποδώσει κάποιο μέρος στην κοινότητά του. Γι’ αυτό εδώ και κάποια χρόνια έχει δημιουργήσει το δικό του ίδρυμα και μέσω αυτού βοηθάει τους αναξιοπαθούντες. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό για όποιον έχει ευλογηθεί, να κοιτάζει πίσω του. Κάποιος μου έστειλε ένα mail και μου έλεγε : «Υπάρχουν κάποιοι που ανεβαίνουν ψηλά και γραπώνονται αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους. Άλλοι ανεβαίνουν και προσπαθούν να τραβήξουν κι άλλους μαζί τους. Εσύ είσαι ένας από αυτούς.» Αυτά έγραφε το mail που έλαβα”, δήλωσε ο ράπερ.

Ο Jay–Z και η Beyonce περιμένουν το πρώτο τους παιδί και είναι ενθουσιασμένοι και οι δύο. Ο Jay θέλει να δώσει σωστές αρχές στο παιδί του και να είναι γι’ αυτό ένα καλό παράδειγμα ανθρώπου. Πιστεύω ότι οι ενέργειες του καθενός, και ιδιαίτερα οι καλές του πράξεις, είναι αυτές που θα παραδειγματίσουν ένα παιδί. Κάπως έτσι γίνεται κάποιος σωστό «μοντέλο» για το παιδί του. Μόνο έτσι μπορούμε να εμφυσήσουμε σωστές αρχές σε ένα παιδί”, ολοκλήρωσε ο Jay–Z.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here