3/12/2010
www.musiccorner.gr

Ο Νίκος Ζιώγαλας «On the Road»…! Με τους Παρασκευά Θεοδωράκη, Δημήτρη Χατζηδημητρίου, live στο Casual Living, τη Κυριακή  12 Δεκεμβρίου…

Μια ξεχωριστή παράσταση με τον Νίκο Ζιώγαλα και τους Παρασκευά Θεοδωράκη και Δημήτρη Χατζηδημητρίου στο Casual Living.

Ο Νίκος Ζιώγαλας γεννήθηκε στη Φυτεία Ημαθίας .
Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκινά από πολύ νεαρή ηλικία.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 τον βρίσκουμε να παίζει με το συγκρότημα “ΑΝΑΚΑΡΑ”. Κατά την ίδια περίοδο συνεργάζεται δισκογραφικά με τον Θανάση Γκαϊφύλλια στο “ΩΤΟΣΤΟΠ”. Αργότερα, τον συναντάμε να τραγουδάει στο άλμπουμ “ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ”.  του Ηρακλή  Τριανταφυλλίδη
Το 1977 συμμετέχει στην παράσταση και στον δίσκο “ΑΧΑΡΝΗΣ” του Διονύση Σαββόπουλου.
Τα επόμενα χρόνια, παρακολουθεί σπουδές Μουσικοθεραπείας στο Παρίσι.
Επιστρέφει στην Ελλάδα και συνεργάζεται για ένα χρόνο με το συγκρότημα “ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ”.
Το1985 ξεκινά την προσωπική του δισκογραφική πορεία, που περιλαμβάνει αρκετούς επιτυχημένους  δίσκους.
Το 1996 η Γλυκερία συμμετέχει στον δίσκο του «Παλιοί λογαριασμοί», ερμηνεύοντας το τραγούδι “Πάρε με απόψε πάρε με”, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.  Τον χειμώνα του 1997-98 συνεργάζεται με τον Δημήτρη Μητροπάνο στη ΣΦΕΝΤΟΝΑ.
Το καλοκαίρι του 2001, σε συνεργασία με την Αναστασία Μουτσάτσου, πραγματοποιεί μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορεί ο δίσκος της Α. Μουτσάτσου «ΚΕΡΑΣΜΑ» σε μουσική Νίκου Ζιώγαλα, ενώ οι συναυλίες συνεχίζονται μέχρι και το καλοκαίρι του 2002.
Τον Δεκέμβριο του 2002 συνεργάζεται με την Ελένη Πέτα και τους «ΜΠΛΕ» σε μια σειρά πολύ πετυχημένων εμφανίσεων στο “Γυάλινο Μουσικό Θέατρο”.
Την περίοδο 2003-2004 εμφανίζεται με τον Γιώργο Αλουπογιάννη και τον Δημήτρη Κοργιαλά στο “Συρμό” και ηχογραφούν μαζί το cd single «Μίλα μου γι’ αγάπη».
Το 2005 εμφανίζεται στο “Συρμό” με την Ευσταθία και τον Στάθη Δρογώση.
Τον χειμώνα του 2006 πραγματοποιεί μια σειρά εμφανίσεων στον Ζυγό με τους
 Λ. Μαχαιρίτσα, Φ. Πλιάτσικα,  Δ. Τσακνή και Β. Καζούλλη.
Τον Απρίλιο του 2009 κυκλοφόρησε από τη Λύρα ο δίσκος του, με τίτλο “Πέφτω ψηλά”.
Το 2010 ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μανώλης Φάμελλος, φίλοι καλοί από τα παλιά, καταφέρνουν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας  ένα από τα πιο επιτυχημένα μουσικά προγράμματα.
Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν οι επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες και η κυκλοφορία ενός διπλού live άλμπουμ με τίτλο «Απόψε είναι ωραία»
Αυτή την εποχή, πραγματοποιεί ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζοντας παλιά και νέα τραγούδια, ενώ παράλληλα ασχολείται με τη σύνθεση και παραγωγή νέων κομματιών.

Οι «On The Road» είναι o Παρασκευάς  Θεοδωράκης και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου
Παίζουν τραγούδια που αρέσουν , ελληνικές μπαλάντες , μπλουζ και ροκ μουσικά κομμάτια, σε εμφανίσεις που μένουν αξέχαστες.
Είναι η νέα μουσική γενιά  της Θεσσαλονίκης, οι εμφανίσεις τους στα μπαράκια της πόλης, έδωσαν άλλη άποψη στη νυκτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης.
Τον Σεπτέμβριο του 2008 οι On The Road παρουσίασαν μέρος της δουλείας τους στο «Παρά θιν’ αλός» της Θεσσαλονίκης προσκεκλημένοι του Γιώργου Ανδρέου μαζί με τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Χρήστο Θηβαίο, Γεωργία Νταγάκη, Σταύρο Σιόλα, Ορέστη Ντάντο.
Τον Μάιο του 2009 έπαιξαν με μεγάλη επιτυχία  πριν τη συναυλία  των TEN YEARS AFTER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Ακτή Live ‘n’ Studio σε παραγωγή του Γιώργου Ανδρέου…

Α, και για να μην ξεχνιόμαστε, το CASUAL LIVING είναι στο Εμπορικό Κέντρο Μακεδονία |CARREFOUR | Τομπάζη 15 Πυλαία
Τηλ. 2310 365425 | Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 10.30 το βράδυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here