Απρίλιος 2011
www.musiccorner.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δισκογραφική Εταιρεία : Universal

Ο Ηλίας Βρεττός έχει χαρακτηριστεί ως τον πιο γρήγορα ανερχόμενο καλλιτέχνη των τελευταίων ετών. Με την καριέρα του να βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία ,  με προσεγμένες συνεργασίες σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα δίπλα σε σημαντικά ονόματα του Ελληνικού τραγουδιού, και με καταξιωμένους  συντελεστές να υπογράφουν τα νέα του τραγούδια,  μας παρουσιάζει το νέο του δίσκο με τίτλο «Μέτρα τ’ αστέρια».

Με το ομότιτλο τραγούδι να έχει σκαρφαλώσει για πολλές εβδομάδες στην κορυφή του Ελληνικού  Airplay και να αποτελεί ένα απ’ τα αγαπημένα των ραδιοφωνικών παραγωγών και djs της χώρας ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει πολύ δυναμικά με  δέκα νέα τραγούδια που σίγουρα θα αγαπήσουμε απ’ το πρώτο άκουσμα.

Την μουσική στα νέα τραγούδια υπογράφουν γνωστοί  δημιουργοί όπως:  Χριστόδουλος Σιγανός, Βαλεντίνο, Ναταλία Γερμανού , Βασίλης Γαβριηλίδης, Χάρης Γαλανός, Μάριος Ψιμόπουλος, Πάνος Καπίρης,  Κώστας Μηλιωτάκης Γιάννης Ιερεμίας, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Χριστόδουλος Σιγάνος, Βαλεντίνο, Ναταλία Γερμανού, Θάνος Παπανικολάου, Χάρης Γαλανός, Μαργαρίτα Δρουτσα, Αντώνης Παππάς, Νίκος Βαξαβανέλης.

Ο δίσκος επίσης περιέχει την επιτυχία «Μαζί σου πάω παντού» αλλά και ως Bonus track το τραγούδι «Τα πάντα όλα» τα οποία έχουν ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Ο Ηλίας Βρεττός μας καλεί να «Μετρήσουμε τ’ αστέρια» και μία προς μία τις επιτυχίες του νέου του δίσκου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here