27/11/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μιχάλης Παπαϊωάννου

Καλά λέει ο σοφός πλην τίμιος λαός, ότι όπου υπάρχει καπνός ,υπάρχει και φωτιά. Τελικά δεν ήταν τόσο φήμες, όσο μπορεί να ήθελαν να πίστευαν κάποιοι, αφού σήμερα επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Έλενας Παπαρίζου. Όχι, μην βιάζεστε, αφήστε τα χαμογελά σας στην άκρη, διότι δεν είναι υποψήφια με ελληνικά χρώματα, αλλά με σουηδικά. Σε μια προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε από το Σουηδικό κανάλι SVT, παρουσιάστηκαν τα 16 ονόματα που θα διαγωνισθούν στους δύο πρώτους Ημιτελικούς του Melodifestivalen του 2014, οι δημιουργοί αλλά και οι τίτλοι των τραγουδιών τους.

Έτσι ανάμεσα στη λίστα με τα ονόματα του πρώτου ημιτελικού, που θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου, βρίσκεται και η δικιά μας Έλενα Παπαρίζου, με το τραγούδι Survivor”, σε στίχους και μουσική των Bobby Ljunggren, Henrik Wikstrοm, Karl-Ola Kjellholm, Sharon Vaughn. Ισχυρός αντίπαλος της, από πλευρά ονόματος και εκκεντρικότητας (καθώς τα τραγούδια θα τα ακούσουμε πολύ αργότερα), είναι ο Yohio, ο οποίος είναι κάτι μεταξύ τραγουδιστή και Pokemon, που πέρσι τερμάτισε δεύτερος και έχασε στο παρά 5 το εισιτήριο για τον τελικό!

paparizou_eurovision_2005_01b

Αυτή θα είναι η τρίτη απόπειρα της Έλενας να βρεθεί σε σκηνή της Eurovision, και μένει να δούμε αν θα είναι και αυτή επιτυχής, αφού έχει εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα το 2001 και το 2005. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγουν αρκετοί και θα την υποστηρίξουν και αρκετοί που θα την κακολογήσουν! Το αν έχει λογική ή όχι αυτό που κάνει, το ξέρει η ίδια καλύτερα από εμάς. Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε να σκίσει και να εκπροσωπήσει την Σουηδία στην Κοπεγχάγη της Δανίας το 2014 γιατί με την Κύπρο απούσα φέτος, κάπου πρέπει να δώσουμε και εμείς το 12αρι μας!

Κλείνοντας, έτσι για να θυμηθούμε περασμένα μεγαλεία, να θυμηθούμε τις χαρές που μας έδωσε η Έλενα το 2001 με το “Die for you”.

Και φυσικά την πρωτιά με το “My number one”!

Καλή επιτυχία Έλενα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here