19/6/2013
www.musiccorner.gr

«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει…»:  το τραγούδι που ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και μας ξεσηκώνει, είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε στη συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη, την Πέμπτη, 20 Ιουνίου στο Θέατρο Βράχων-Μελίνα Μερκούρη στον Βύρωνα.

Ετοιμαστείτε  να τραγουδήσετε ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο από τις παλιές επιτυχίες του Μιχάλη, «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»… ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» «Πλάι-Πλάι» αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του από το δίσκο «Η Αγάπη Δυναμώνει» που κυκλοφορεί από τις 17 Ιουνίου!

xatzigiannis_mpampali_2012_02_12

Η περιοδεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη -με special guest το Μηδενιστή– ξεκίνησε στην Πάτρα με μία συναυλία μοναδική!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του που παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους. Και ο Μηδενιστής, ο μετρ της ελληνικής ραπ ξέρει να δίνει το δικό του παλμό.

Απολαύστε τους μαζί στο «Σε έναν Τοίχο» -που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα- αλλά και σε άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις!

Γιατί… αυτό το live… τα έχει όλα!

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013
Ώρα έναρξης: 21:30

Θέατρο Βράχων
Τιμή Εισιτηρίου: 12,00 €

Προπώληση Εισιτηρίων:
Public
www.livetickets.gr
Εκδοτήρια Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), τηλ. 210 7234567

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here