27/1/2014
www.musiccorner.gr

Η Αφεντούλα Ραζέλη είναι από τις αγαπημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Από τις πρώτες εμφανίσεις της έκανε αίσθηση η ιδιαιτερότητα της φωνής της και η συνέπεια των επιλογών της τόσο στα live, όσο και στη δισκογραφία της με αποτέλεσμα να χαίρει της αποδοχής και εκτίμησης συναδέλφων και κοινού.

Με τη ζεστή και ιδιαίτερα χαρακτηριστική φωνή της και με το εκφραστικό μέσον της θεατρικής αφήγησης μέσα από το τραγούδι η Αφεντούλα μας μαγεύει και ενοποιεί ηχοχρώματα και μελωδίες από την παράδοσή μας οδηγώντας τα στη σύγχρονη μουσική πολυεθνική μας ταυτότητα.

afentoula_razeli_2014_01_001

Όπως λέει η ίδια «επιθυμώ μέσα από το τραγούδι να μεταδώσω στους ακροατές την πολύτιμη αίσθηση του οικείου, της φιλοξενίας, της χαράς, της γιορτής γι αυτό αισθάνομαι σαν να τραγουδώ και να τους υποδέχομαι μέσα στο σαλόνι του σπιτιού μου».

Γνωστή από τα τραγούδια του Βαγγέλη Κορακακη, «ξεχειλίζει» το ποτηράκι της καρδιάς μας με όμορφα γνωστά τραγούδια παλαιών και σύγχρονων δημιουργών. Ο Χατζηδάκις συναντά τον Τσιτσάνη, ο Θεοδωράκης συνομιλεί με τον Χιώτη, ο Παπάζογλου με τον Μάλαμα, αλλά και με τον Ζαμπέτα , τον Άκη Πάνου, τον Δήμο Μούτση κ.ά. Επιλεγμένα παραδοσιακά, καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Αφεντούλας, με μεράκι και αγάπη όπως μοναδικά ξέρει να προσφέρει η Αφεντούλα. Τραγούδια «πειραγμένα» με σεβασμό και αισθητική σε ατμόσφαιρα jazz και swi ng.

Από το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και τα επόμενα Σάββατα, θα τη βρείτε να τραγουδά συνοδευόμενη από τον πιανίστα Γιώργο Αρσενίδη.

Στην Πλατεία
Βυζαντίου 20 & Οκταβίου Μερλιέ, Νέα Ιωνία
τηλ. 210 2770622, κιν. 6980095022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here