9/3/2011
www.musiccorner.gr

Τι συμβαίνει όταν μια παρέα απλά αποφασίζει να ενώσει την διάθεση, το ταλέντο, την διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή? Πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι με το διαφορετικό background συνυπάρχουν επί σκηνής?

Με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Παντελής Καναράκης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος υποδέχονται το κοινό σε ένα πρόγραμμα άκρως ψυχαγωγικό στο Socialista στο Γκάζι!

Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο. Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη και παρείστικη διάθεση, με πολύ χιούμορ και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών.

Ο Παντελής σκηνοθετεί, παίζει και τραγουδάει, ο Βαγγέλης επιμελείται το πρόγραμμα και τραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιώργος αναρωτιέται μουσικά αν τώρα ζει ‘’τα πιο μεγάλα πράγματα’’, ο Πέτρος έχοντας στο ενεργητικό του ήδη ένα χρυσό άλμπουμ τραγουδάει για πρώτη φορά επί σκηνής και η Σοφία …παρατηρεί και με ένα πλατύ χαμόγελο λέει “εγώ τι κάνω εδώ?”

…Ε ας αφήσουμε να ανακαλύψετε κάτι και εσείς, Μην τα πούμε όλα!

Γι’ αυτό, λοιπόν, όσοι δεν έχετε απολαύσει ακόμα τη μουσική παράσταση «χωρίς τίτλους και υπερβολές» επισπεύστε το για να δείτε και εσείς όλα όσα διαδραματίζονται στην πιο πετυχημένη μουσική παράσταση της σεζόν!

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3474733

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here