10/2/2011
www.musiccorner.gr

Mία από τις καλύτερες τραγουδίστριες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής σε μια ιδιαίτερη, προσωπική συναυλία στο Γαία Live.

Η Γιώτα Νέγκα, σε μία από τις σπάνιες προσωπικές της εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στο Γαία Live την παράσταση με τίτλο «Παλέτα».

Η Γιώτα Νέγκα μας καθήλωσε με τη φωνή της ήδη από το πρώτο πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε. Το single του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου “Με τα μάτια κλειστά” που περιείχε και το ομότιτλο τραγούδι, έγινε η αφορμή για να γνωρίσουμε όλοι μία συναρπαστική φωνή με υπέροχο ηχόχρωμα και ταυτόχρονα μία ολοκληρωμένη ερμηνεύτρια, από τις καλύτερες των τελευταίων ετών.

Με στιβαρή και ουσιαστική ερμηνεία, που ξεκινά από τις σπουδαίες λαϊκές φωνές του παρελθόντος για να δώσει στη συνέχεια το δικό της ευδιάκριτο στίγμα σε ό,τι ερμηνεύει, η Γιώτα Νέγκα κατάφερε με τρεις μόλις προσωπικούς δίσκους και ελάχιστες συμμετοχές σε δίσκους σημαντικών δημιουργών, να θεωρείται ήδη μία εξαιρετική, αγαπημένη  ερμηνεύτρια.

Οι ζωντανές εμφανίσεις της στο πλευρό καταξιωμένων ερμηνευτών όπως ο Παντελής Θαλασσινός, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Έλλη Πασπαλά κ.α, δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση ενώ ο Κώστας Λειβαδάς και ο Θοδωρής Γκόνης εμπιστεύθηκαν τη φωνή της για την μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο «Έχω άνθρωπο» που κυκλοφόρησε και σε δίσκο.

Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στο Γαία Live, η Γιώτα Νέγκα παρουσιάζει μία προσωπική συναυλία, μία παλέτα αγαπημένων τραγουδιών με αποχρώσεις από τις καλύτερες στιγμές της ελληνικής μουσικής. Από τη μπαλάντα έως το κλασσικό λαϊκό και από τα τραγούδια της προσωπικής της δισκογραφίας και τους σύγχρονους τραγουδοποιούς έως τα παραδοσιακά ακούσματα, η απόσταση μικραίνει με την παρουσία μιας φωνής που αναμειγνύει τις λεπτές αποχρώσεις των συναισθημάτων με τις υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις σε ένα μαγευτικό ηχητικό τοπίο.

Μαζί της οι μουσικοί: Ντίνος Χατζηιορδάνου: ακορντεόν, Βασίλης Μασαλάς: κιθάρα, Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Γιάννης Πλαγιαννάκος: μπασο. Μία ξεχωριστή συναυλιακή πρόταση που θα ζωγραφίσει μοναδικά τη νύχτα μας!

INFO:
Ώρα Έναρξης: 10.30 μμ
ΓΑΙΑ LIVE
Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λιμάνι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here