14/2/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου εμφανίζεται στο Ρυθμός Stage με τον παλιό της συνεργάτη Κώστα Λειβαδά, υπεύθυνο για πολλά από τα πλέον πετυχημένα τραγούδια του ρεπερτορίου της (Παιδιά των δρόμων, Πιάσε με, Εγώ σ’ αγάπησα εδώ, Είναι εντάξει μαζί μου, κ.ά.).

Οι δυο τους συναντιούνται δημιουργικά για άλλη μια φορά αυτό τον καιρό, στο τραγούδι “Των φίλων τα σπίτια”, που προλογίζει το επόμενο album της που θα
κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Ένα συγκινητικό τραγούδι σε στίχους του Κώστα Λειβαδά και μουσική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και του Κώστα Λειβαδά.

Ο Κώστας Λειβαδάς θα τη συνοδεύσει στο πιάνο σε μερικά από τα τραγούδια που σφράγισαν τη συνεργασία τους αλλά και σε τραγούδια εκπλήξεις που θα αποδώσουν μαζί.

Στο πρόγραμμα του Ρυθμού δίνεται χώρος τόσο στις δικές της συνθέσεις που έγιναν τραγούδια μέσα από στίχους καταξιωμένων δημιουργών όσο και σε τραγούδια από την εικοσάχρονη πορεία της.

Φυσικά δε λείπει η απογειωτική της ερμηνεία σε παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που έχουν μεγάλο χώρο στην καρδιά της Ελένης. Όλα αυτά μέσα από ολοκαίνουργιες ενορχηστρώσεις που τα κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέροντα και σημερινά, παιγμένα από μια σύγχρονη ηλεκτρική μπάντα.

Συντελεστές:
Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου- κιθάρα
Βαγγέλης Καλαμάρας- τύμπανα
Άρης  Χατζησταύρου -κιθάρα
Χάρης Κελλάρης- μπάσο
Κώστας Λειβαδάς – πιάνο
Τάκης Σπυρόπουλος-ηχοληψία
Azaad Χαραλάμπους-φωτισμοί

Ρυθμός Stage
Μαρίνου Αντύπα 38
16346 Ηλιούπολη
Τηλέφωνο: 210 9750060

Ώρα έναρξης: 22.30

Είσοδος:12 EURO (με μπύρα ή κρασί)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here