10/9/2014
www.musiccorner.gr

H Zωή Παπαδούλου και ο εξαιρετικός κιθαρίστας Παντελής Ντζιάλας, σ ‘ενα μουσικό παιχνίδι ανάμεσα σε μιά φωνή και μια κιθάρα, παρουσιάζουν υπέροχα τραγούδια unplugged.. με γνήσιες μελωδίες όπως ακριβώς γεννήθηκαν.

papadopoulou_zoi_afisa_2014_09_01

Η Ζωή Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της πόλης, όταν την ανακαλύπτει και της προτείνει συνεργασία ο Μανόλης Ρασούλης. Λίγο αργότερα, έρχεται η πρόταση του Δημήτρη Μητροπάνου να εμφανιστεί μαζί του στην Αθήνα. Από την πρώτη στιγμή συνεργάζεται με κορυφαία ονόματα του ελληνικού τραγουδιού: τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιάννη Κότσιρα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Κώστα Μακεδόνα, Βασίλη Λέκκα και άλλους .
Τρία χρόνια μετά, κυκλοφορεί το «ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΙΛΙΑ». Ο πρώτος της δίσκος, σε παραγωγή της Χάρις Αλεξίου, γίνεται ευρύτερα γνωστός με τις φωνές και των δυο να τραγουδάνε «Αχ και να σε είχα εδώ». Συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις στο πλευρό των: Μανώλη Φάμελλου, Νίκου Ζιώγαλα, Οδυσσέα Τσάκαλου, Μάκη Σεβίλογλου, Κώστα Λειβαδά, Γιώργου Καζαντζή, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Χρήστου Νικολόπουλου. Λίγο αργότερα, κυκλοφορεί, ο δεύτερος δίσκος της, με τίτλο «ΤΑΤΟΥΑΖ» και η χαρακτηριστική φωνή της Ζωής ταξιδεύει στα ερτζιανά, ερμηνεύοντας τους στίχους της Χάρις Αλεξίου στο ομώνυμο τραγούδι.

Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη 2014
Ώρα: 22:00

Ρότα Art Bar
Σόλωνος 124, Αθήνα

Θέσεις περιορισμένες – Κρατήσεις: 210 3801033
Εϊσοδος: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here