2/7/2012
www.musiccorner.gr

Νέα μεγάλη συναυλία ετοιμάζει η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας, αυτή τη φορά με την πολυτάλαντη συνθέτιδα, πιανίστα και ερμηνεύτρια Ηρώ, με στόχο την παρουσίαση Αργεντίνικης μουσικής στο Πατραϊκό κοινό.

Η συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, στο υπαίθριο θέατρο “Πολιτεία” στις 9.30 το βράδυ, θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Ηρούς με τους “NuevoSiete Enseble.

Το ορχηστρικό σχήμα ‘’Nuevo Siete Ensemble”, τη μουσική διεύθυνση του οποίου έχει ο  Χάρης Πεγιάζης, (καθηγητής θεωρητικών τζαζ και κόντρα μπάσου), συνεργάζεται με τον Οργανισμό της Πολυφωνικής και είναι ήδη γνωστό, από τις πρώτες συναυλίες – αφιερώματα στο διάσημο συνθέτη Ástor Piazzolla, που πραγματοποίησε πρόσφατα στην Πάτρα. Απαρτίζεται από τους εξαίρετους μουσικούς: Μαρία Γούτου (βιολί), Σέργιος Σοϊλές (φλάουτο), Νίκος Σκεπαρνιάς (κιθάρα), Διονύσης Γιούλης (ακορντεόν), Γιώργος Μεταξάς (πιάνο), Χάρης Πεγιάζης (κόντρα μπάσο) και Κώστας Κονδύλης (κρουστά).

Η είσοδος του ακροατηρίου θα πραγματοποιηθεί με προσκλήσεις, οι οποίες θα διατίθενται ήδη από την προσεχή Πέμπτη, από τα γραφεία της Πολυφωνικής [Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610 279.679] και το δισκοπωλείο «Musical» (Ρήγα Φεραίου 127, τηλ. 2610 620222).

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ΗΡΩ ΕΙΝΑΙ Η Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Η ΣΕ ΟΛΑ!!!!ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΣΕ ΣΤΙΧΟ,ΣΕ ΕΡΜΗΝΕΙΑ,ΣΕ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΣΕ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ,ΣΕ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ,ΣΕ ΠΙΑΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ,ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ !!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Η ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here