19/11/2012
www.musiccorner.gr

Η τραγουδοποιός Κατερίνα Μακαβού μας παρουσιάζει τα τραγούδια του καινούργιου της δίσκου “Άλλη μια ώρα” στον ΙΑΝΟ, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Στην παρουσίαση θα συμμετέχει ο Μανώλης Φάμελλος.

Μαζί της στην παρουσίαση του δίσκου θα παίξουν οι μουσικοί:
Ορέστης Μπενέκας: Πλήκτρα
Διονύσης Μακρής: Κοντραμπάσο
Άρης Χατζησταύρου: ακουστική κιθάρα
Ντίνος Ξαρχάκος: τύμπανα

Δίσκος ταξιδιάρικος, μελαγχολικός και ειλικρινής. Ενορχηστρώσεις προσεγμένες, υπέροχα δεμένες με τη ζεστή και καθαρή ερμηνεία της φωνής. Η Κατερίνα Μακαβού με ήρεμη δύναμη, απλότητα και αισθαντικότητα καταφέρνει να περάσει την πιο ρετρό διάθεσή της μ’ ένα πολύ μοντέρνο ηχητικά τρόπο, πάντα σε συνεργασία με τον εξαιρετικό συνεργάτη της, κιθαρίστα και ενορχηστρωτή Θανάση Dzingovic, μόνιμο μέλος των B Movies.

Η τραγουδοποιός μας συστήθηκε δισκογραφικά στα τέλη του 2008 με τον δίσκο “Μικρά Μυστικά”. Το κοινό την γνώρισε επίσης μέσα από τις συνεργασίες της με πολλούς συνθέτες και τραγουδοποιούς, όπως ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων κ.α. Τελευταίος σταθμός ήταν η πολύ σημαντική συνεργασία της με τον Διονύση Σαββόπουλο στο Ηρώδειο, στο εξαιρετικό αφιέρωμα για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Η δεύτερη προσωπική της δουλειά με τίτλο “Άλλη μια ώρα” περιλαμβάνει επτά τραγούδια και δύο ορχηστρικά όπου εκτός από τις δικές της δημιουργίες, συνεργάζεται στιχουργικά και μουσικά με τους Οδυσσέα Ιωάννου, Θανάση Dzingovic, Δημήτρη Δημητρακόπουλο και Κίμων Χαραλάμπους.

Είσοδος 5 ευρώ / Ελάχιστη Κατανάλωση 6€

IANOS
Σταδίου 24 – Αθήνα
Τηλ.  210 3217917

*** Ο δίσκος “άλλη μια ώρα” κυκλοφορεί μόνο διαδικτυακά μέσω του επισήμου site του δίσκου: www.katerinamakavou.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here