«Σε μία πενταετία θα φανεί η αλλαγή στην τέχνη… Ήδη, γίνονται πράγματα, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμα για να καταλάβουμε προς τα που πάει…»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Βασιλική Πολυκάρπου
Φωτογραφίες: Νατάσσα Ασημακοπούλου
Music Corner – 7/7/2014

Συναντηθήκαμε πριν λίγες μέρες στο Breeze στον Φλοίσβο του Παλαιού Φαλήρου με την Κωνσταντίνα για μία συζήτηση λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία στο Κατράκειο, σήμερα 7 Ιουλίου! Εκεί, είχαμε το χρόνο να μιλήσουμε για τα σχέδια της, τις προετοιμασίες και τις ασχολίες της αυτόν τον καιρό, αλλά και τις απόψεις της πάνω σε διάφορα θέματα!

konstantina_interview_2014_06_006

Η συνέντευξη εξελίχθηκε σε μία πιο χαλαρή συζήτηση και μεταξύ άλλων, η Κωνσταντίνα, ενώ μας μιλούσε για την ιστορία των τραγουδιών της, μας περιέγραψε ένα στιγμιότυπο: «Θα σου πω ένα στιγμιότυπο. Θα γελάσεις… Είχαμε πάει μία κρουαζιέρα και ήταν τότε που είχα βγάλει αυτόν το δίσκο, το «Η καρδιά μου τραγουδά τη Μεσόγειο». Από αυτόν τον δίσκο ήταν το τραγούδι «Γλυφάδα Μαρακές»… Πάμε, πάμε λοιπόν ένα ταξιδάκι… Ξυπνάω το πρωί και ακούω έξω, καθόταν πάνω σε μία βάρκα, ένα παιδάκι, πρέπει να ήταν γύρω στα οκτώ και τραγουδούσε αυτό το τραγούδι..! Και αυτή η γενιά πρέπει να είσαι κι εσύ, όταν βγήκε αυτό το τραγούδι, κοντά σε αυτήν την ηλικία θα ήσουν κι εσύ. Το να ακούς ένα τραγούδι δικό σου, από το στόμα ενός παιδιού να το τραγουδάει, είναι ότι πιο όμορφο!».

Εκτός από τη συναυλία, μάθαμε περισσότερα για το καλλιτεχνικό της ξεκίνημα, αλλά και για τωρινές της σκέψεις… Ακούσαμε και μερικά λόγια από την ίδια, για το μεγάλο συνθέτη Μάριο Τόκα, στον οποίο θα κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στην αποψινή συναυλία!

 ———————

Music Corner: Με τι ασχολείσαι αυτήν την περίοδο; Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο, στις 7 Ιουλίου…
Κωνσταντίνα:
Να πω ότι για εμάς είναι περίοδος αιχμής! Κάνουμε εντατικές πρόβες εν όψει της αφιερωματικής συναυλίας που θα γίνει την Δευτέρα 7 Ιουλίου, και έχει τίτλο «Η δική μας η αγάπη»! Στη συναυλία συμμετέχουν καλλιτέχνες, με τους οποίους έχω τραγουδήσει μαζί τους μεγάλες επιτυχίες, όπως είναι ο Βασίλης ο Καρράς, ο Γιάννης ο Πλούταρχος, ο Μάκης ο Χριστοδουλόπουλος, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Χάρης Χαλκίτης. Στην σκηνή του Κατρακείου θα βρεθεί επίσης, ο σπουδαίος Κώστας Χατζής, με τον όποιο συνεργάστηκα στο ξεκίνημα της καλλιτεχνικής μου πορείας. Θα είναι και τα αδέρφια μου, Άντρος και Χαρά, που θα έρθουν από την Κύπρο και θα τραγουδήσουν ένα τραγούδι που έχω γράψει για τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision 1997, το «Μάνα μου»…

Music Corner: Δηλαδή πέρα από τη δική σου συμμετοχή το ’83, έχεις συμμετάσχει ξανά στην Eurovision;
Κωνσταντίνα:
Ναι, ναι. το ’97 και πήραμε και την πέμπτη θέση! Στη συναυλία, θα είναι επίσης, η Παιδική Χορωδία του Δήμου Νίκαιας και θα χορέψουν και παιδιά από τη σχολή του Alma Danza, του παρτενέρ μου στο “Dancing with the Stars”! Αυτές είναι οι συμμετοχές. Είναι πολύ μεγάλη τιμή και πολύ μεγάλη χαρά, που τους φιλοξενώ στη συναυλία μου και θα τραγουδήσουμε τραγούδια, τα ντουέτα μας και όχι μόνο, που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες και που φτιάξαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, στην όλη μου πορεία!

Music Corner: Επειδή είχες πει ότι για σένα η Eurovision ήταν μία πάρα πολύ σημαντική εμπειρία, έχεις σκεφτεί ποτέ αν θα συμμετείχες και πάλι στο διαγωνισμό;
Κωνσταντίνα: Δεν υπάρχει λόγος πιστεύω. Δηλαδή και να μου γίνει πρόταση, εγώ νομίζω θα την απορρίψω, γιατί πιστεύω ότι πρέπει να πηγαίνουν νέα παιδιά. Ως δημιουργός, δε ξέρω… Αν έχω έμπνευση και υπάρχει κάτι, το οποίο να μπορώ να παρουσιάσω, πολύ πιθανόν!

konstantina_interview_2014_06_003

Music Corner: Πέρα από τη συναυλία, υπάρχει κάτι άλλο που «τρέχει» αυτήν την περίοδο;
Κωνσταντίνα:
Μέσα στις προετοιμασίες που κάνουμε για τη συναυλία, κάνουμε ένα διαλειμματάκι. Θα τραγουδήσω για τα παιδιά της σχολής του Διονύση του Βάλμη, που ήταν παρτενέρ μου στο «Dancing with the Stars». Τραγουδάω στα παιδιά για να χορέψουν και η παράστασή τους ονομάζεται «Μια Ελλάδα Φως»! Αυτό είναι σα μικρό διάλειμμα. Έχουν πάρα πολύ ταλέντο τα παιδιά, χθες τα θαύμασα τόσο πολύ! Και δεν είναι μόνο το χορευτικό που κάνουν, είναι και ότι έχει ένα θέμα η παράσταση. Κάνουν και πρόζες, με θεατρικά μέσα και άλλα πολλά. Είναι πολύ συγκινητικό, να βλέπεις παιδάκια να ασχολούνται με το χορό και να έχουν τόσο μεγάλο ταλέντο. Δεν είναι μόνο παιδιά, θα είναι από όλες τις ηλικίες και αυτά τα παιδιά, θα έρθουν να χορέψουν και στη συναυλία μου!

Music Corner: Νομίζω πως και το πιο νεανικό κοινό σήμερα, σε γνωρίζει από πιο κλασικά κομμάτια, όπως το «Σημάδι», οι «Θάλασσες», το «Σαν Τριαντάφυλλο». Υπάρχουν κάποια τραγούδια από αυτά που θεωρείς πιο αγαπημένα; Ίσως λόγω της πρώτης τότε δισκογραφικής δουλειάς με το Μάριο Τόκα;
Κωνσταντίνα:
Νομίζω πως σε αυτά τα αγαπημένα ανήκει και το «Μια Ελλάδα Φως»! Οι «Θάλασσες» και το «Σημάδι» ήταν στον πρώτο μου δίσκο, σαν πρωτοεμφανιζόμενη, που έγραψε ο Σαράντης Αλιβιζάτος και ο Μάριος Τόκας και μου έκαναν αυτόν τον εκπληκτικό δίσκο! Τα υπόλοιπα, ήταν δουλειές οι οποίες επακολούθησαν και είχαν μεγάλη επιτυχία. Εγώ δε μπορώ να πω, ποια τραγούδια αγαπάω πιο πολύ. Σίγουρα, οι «Θάλασσες» και το «Σημάδι» ήταν τραγούδια που γράφτηκαν για μένα από το στιχουργό και από το συνθέτη, κυρίως όμως από το στιχουργό, γιατί τον ενέπνευσα και έγραψε αυτούς τους στίχους. Αυτό το γεγονός με κάνει να τα αισθάνομαι πιο «δικά μου»!

Music Corner: Είχατε και κάποια προσωπική σχέση;
Κωνσταντίνα:
Ναι, βέβαια. Και εξάλλου, αυτά τα τραγούδια, τα λέγαμε δύο χρόνια στις συναυλίες και μετά τα κάναμε δίσκο! Ας πούμε, οι «Θάλασσες», γράφτηκαν για τη μελαγχολία των ματιών μου, έτσι το είδε ο Σαράντης Αλιβιζάτος. Το «Σημάδι» για τον ερωτισμό, αυτόν του έβγαλα. Το «Μια Ελλάδα Φως», είναι ένα κομμάτι, που γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και πέρασε και μέσα στα σχολεία, στις σχολικές γιορτές. Αυτό είναι σημαντικό και γι αυτό το λόγο θέλω να το παρουσιάσω στη συναυλία μου με την παιδική χορωδία του Δήμου Νίκαιας! Είναι από τα αγαπημένα μου, γιατί υμνεί και την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι πολλά τα τραγούδια που έχω αγαπήσει, αλλά δεν έχει να κάνει με το ποια έχω αγαπήσει εγώ, έχει να κάνει με το ποια έχει ξεχωρίσει ο κόσμος και ποια έχει αγαπήσει…

Music Corner: Αυτό μάλλον δεν το ελέγχει σχεδόν ποτέ ούτε ο καλλιτέχνης.
Κωνσταντίνα:
Ναι, έτσι είναι. Γιατί εγώ αγαπάω πολύ και τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί από τους δίσκους μου. Ας πούμε, ένα τραγούδι που έχει γράψει ο Γιώργος Μουκίδης, το «Αν ξαναρθείς». Αυτό το θεωρώ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι. Είμαι πολύ συναισθηματικά δεμένη με αυτό. Δεν ακούστηκε ιδιαίτερα, γιατί ακούστηκε περισσότερο το «Χωρίς φτερά» από αυτόν το δίσκο, πάλι ένα τραγούδι του Γιώργου του Μουκίδη. Αλλά και το «Η καρδιά μου είναι ζαλισμένη» με τον Γιάννη Πλούταρχο, που είναι από τον ίδιο δίσκο. Το ίδιο ισχύει και με ένα άλλο τραγούδι μου, το οποίο έχει γράψει ο Χριστόφορος Γερμενής και ο Πάνος Φαλάρας, που λέγεται «Τα λάθη μου»! Αυτό θα το βάλω στη συναυλία. Και αυτό δεν ακούστηκε ιδιαίτερα και το θεωρώ μεγάλο κομμάτι!

konstantina_interview_2014_06_007

Music Corner: Κάποιες φορές, μπορεί να μην ακουστεί με την πρώτη, όταν βγει το τραγούδι, αλλά να επανέλθει αργότερα.
Κωνσταντίνα:
Ακριβώς! Έχουμε βεβαία και περιπτώσεις που ένα τραγούδι μπορεί να κάνει «διπλή» καριέρα! Αυτό συνέβη με το «Κι αυτό το βράδυ»! Είναι ένα τραγούδι που τραγούδησα στον δεύτερό μου δίσκο, έγινε επιτυχία και ξαναέγινε με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στην εποχή μας και ακούστηκε και πάρα πολύ!

Music Corner: Αυτή η συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου πώς ξεκίνησε;
Κωνσταντίνα:
Με τον Κωνσταντίνο είμαστε συμπατριώτες, έχουμε συναντηθεί αρκετές φορές και έχουμε τραγουδήσει και μαζί! Κάθε φορά, μου έλεγε –επειδή ξέρει όλο το ρεπερτόριό μου απ έξω- «Κωνσταντίνα, θέλω ένα τραγούδι από αυτά που έχεις πει, τις επιτυχίες σου, να το κάνουμε ντουέτο!»… Του είχα πει «Κωνσταντίνε μου, δε ξέρω ποιο τραγούδι από αυτά, μπορεί να γίνει ντουέτο. Εσύ μπορείς να τα ακούσεις και αν κάποιο, το διασκευάσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι για δύο φωνές, πολύ ευχαρίστως, θα ήθελα να το πούμε μαζί!». Και πήρε αυτό το τραγούδι και το έκανε εκπληκτικό! Το έκανε για δύο φωνές, ενώ ήταν τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο.

Music Corner: Ετοιμάζεις κάποιες συναυλίες, πέρα από την Αθήνα;
Κωνσταντίνα:
Ετοιμάζουμε κάποια πράγματα, αλλά για αργότερα. Έχουμε δώσει το βάρος αυτή τη στιγμή, σε αυτή τη συναυλία! Είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι ένα αφιέρωμα, δεν είναι μία απλή συναυλία. Είναι αφιερωματική συναυλία, για αυτό είναι σημαντική για μένα. Και είναι πολύ μεγάλη τιμή, που έρχονται όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες να με τιμήσουν!

Music Corner: Πως βλέπεις την κατάσταση στην Κύπρο; Όπως έχεις πει σε προηγούμενες συνεντεύξεις, είχες και μία προσωπική ατυχία σχετική με τις εξελίξεις στην Κύπρο. Οι πολιτικές αναταραχές που περνάει η Ελλάδα, είναι κάτι που πέρασε και η Κύπρος.
Κωνσταντίνα:
Ναι, απλώς η Κύπρος, δεν το περνάει έτσι, σιγά σιγά, όπως το περάσαμε εμείς στην Ελλάδα. Εκεί έγινε «μία κι έξω», «μπαμ και κάτω». Και βλέπεις ότι η αδράνεια που έχει πέσει, ήταν σα να έφαγαν μία σφαλιάρα και δε ξέρουν πώς να το διαχειριστούν. Πάντως η κατάσταση είναι τραγική και ακόμη πιο τραγική για εμάς, που μας όρισαν κατά κάποιον τρόπο, να σώσουμε την Κύπρο, με τα χρήματά μας. Αυτό έγινε, χωρίς να μας έχουν πει ποια θα είναι η επόμενη μέρα για εμάς και χωρίς να μας ρωτήσουν αν μπορούμε να επιβιώσουμε μετά από αυτά που μας έκαναν!

Music Corner: Από όσα λες, καταλαβαίνω ότι είσαι απόλυτα εναντίον των πολιτικών που ασκήθηκαν και εδώ και στην Κύπρο…
Κωνσταντίνα:
Καλά… Ζούμε υπό κατοχή! Αυτό το ξέρετε, όλοι το ξέρουμε, το έχουμε εμπεδώσει! Όλοι ζούμε υπό κατοχή. Παρότι μας λένε, να «κάνουμε βήματα προς τα εμπρός» και «ανάκαμψη», «επενδύσεις» και «βγαίνουμε στις αγορές»… Εγώ, βλέπω τον κόσμο που πεινάει και βλέπω ότι εμείς –και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- δύσκολα μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Όλοι δυσκολευόμαστε, όπως όλος ο κόσμος!

konstantina_interview_2014_06_001

Music Corner: Είσαι από τους καλλιτέχνες που πιστεύουν ότι μέσα από αυτές τις δυσκολίες, ίσως και να βγει κάτι καλό καλλιτεχνικά; Γιατί υπάρχει και η άποψη, που πιστεύουν αρκετοί ότι «μέσα σε περιόδους κρίσης, η τέχνη ανθίζει».
Κωνσταντίνα:
Είναι αλήθεια αυτό, γίνεται ξεσκαρτάρισμα. Αυτό, θα φανεί πιστεύω. Σε μία πενταετία θα φανεί η αλλαγή στην τέχνη. Ήδη, γίνονται πράγματα, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμα για να καταλάβουμε προς τα που πάει η τέχνη. Αλλά, πιστεύω ότι θα υπάρξουν πολύ μεγάλες αλλαγές. Καταρχήν, έχει αλλάξει ο τρόπος που λειτουργούμε σαν καλλιτέχνες, ο τρόπος των εμφανίσεών μας. Τέρμα τα μεγάλα μαγαζιά, δεν πάνε καλά. Λειτουργούν οι μικροί χώροι, όπου εκεί γίνονται πολύ πιο σπουδαία πράγματα, γιατί έχεις άμεση επαφή με το κοινό. Αλλά πιστεύω ότι, παρόλο που οι δισκογραφικές δεν έχουν τη δύναμη που είχαν παλιά, σε λίγο καιρό θα αρχίσουν να φαίνονται πράγματα που είναι τελείως διαφορετικά, γιατί θα βγαίνουν με άλλους τρόπους και θα αλλάξει και η μουσική. Δηλαδή, εγώ ετοίμασα ένα καινούριο κομμάτι, το οποίο πιστεύω ότι είναι διαφορετικό. Το έχω έτοιμο, είναι του Παναγιώτη Μαθιέλλη και της Κάτιας Κισσονέργη. Πιστεύω ότι, μέσα από αυτό που ζούμε, προσπάθησα να βγάλω κάτι, το οποίο να λέει όλη την κατάσταση που ζούμε!

Music Corner: Άρα θα είναι κάτι καινούριο με κοινωνικό χαρακτήρα;
Κωνσταντίνα:
Με… κοινωνικό-ερωτικό! Είναι το τραγούδι «Της γενιάς μου τα παιδιά» που μόλις ανέβηκε στο διαδίκτυο. Και να πω ότι την ενορχήστρωση, την έχει κάνει ο Τάκης Μαγκαφάς!

Music Corner: Στο δικό σου ξεκίνημα, σε είχε βρει η Χάρις Αλεξίου και σε είχε παροτρύνει να ανέβεις στην Ελλάδα. Εσύ, βλέπεις νέα παιδιά τώρα, στα οποία πιστεύεις;
Κωνσταντίνα:
Ναι, φυσικά ακούω παιδιά, τα οποία έχουν πολύ ωραίες φωνές, μου αρέσουν και τους το λέω. Και γενικά, υπάρχουν πολλά παιδιά με πολύ μεγάλο ταλέντο. Άσχετο με την εποχή, που δε βοηθάει τόσο πολύ τα νέα παιδιά και ο μόνος τρόπος να ακουστούν είναι μέσα από τα παιχνίδια. Αλλά υπάρχουν πολύ μεγάλα ταλέντα!

Music Corner: Θες να μου πεις κάποιον που ξεχωρίζεις από τους νεότερους;
Κωνσταντίνα:
Να πω την Ελευθερία Ελευθερίου! Μάλιστα, δουλέψαμε και μαζί πριν από λίγο καιρό και πιστεύω ότι έχει φοβερό ταλέντο! Επίσης, ένας πολύ καλός λαϊκός τραγουδιστής που ήταν στο «The Voice» ο Λευτέρης Κιντάτος. Τον άκουσα σε έναν χώρο που εμφανιζόταν και του είπα πόσο μου αρέσει. Επίσης από το «The Voice» ξεχώρισα την Τζωρτζίνα, έχει φοβερή φωνή!

konstantina_interview_2014_06_005

Music Corner: Εσύ είχες μία παρόμοια εμπειρία από τηλεπαιχνίδι. Θα συμμετείχες σε κάτι αντίστοιχο με το «The Voice»;
Κωνσταντίνα:
Κοίτα, υποθετικά δε μπορώ να απαντήσω. Μπορεί να με βρει σε κατάλληλη στιγμή, αν υπάρχει κάποια κατάλληλη πρόταση και να πάω. Εξαρτάται από τη δραστηριότητα που θα έχω τη δεδομένη στιγμή που θα μου κάνουν την πρόταση! Αν δω ότι έχω χρόνο και μπορώ να το εντάξω στο πρόγραμμά μου, βεβαίως. Τότε, είχα χρόνο και μάλιστα, είχα προγραμματίσει την περιοδεία μου, που θα την έκανα το Φεβρουάριο και είπα «Προλαβαίνω»!

Music Corner: Συνήθως, οι καλλιτέχνες χωρίζονται ανά γενιές. Εσύ θεωρείς τον εαυτό σου στην ίδια γενιά με τον Πάριο και την Αλεξίου;
Κωνσταντίνα:
Είμαι μεταγενέστερη! Δηλαδή, ο Πάριος και η Χαρούλα, ξεκινήσανε τη δεκαετία του ’70. Εμένα, το ξεκίνημά μου, δηλαδή η δισκογραφία μου, ξεκίνησε το ’87. Βέβαια, ξεκίνησα στα τέλη της δεκαετίας του ’70 να τραγουδάω, περίπου αρχές ’80 και ίσως λίγο νωρίτερα. Αλλά η παρουσία μου με δισκογραφία, ξεκίνησε τη δεκαετία ’80-’90.

Music Corner: Έχεις στα σχέδια κάποιον επόμενο δίσκο; Δηλαδή το καινούριο τραγούδι «Της γενιάς μου τα παιδιά» μας προετοιμάζει για κάτι επόμενο;
Κωνσταντίνα:
Βγάζουμε αυτό το κομμάτι και …έχουμε εκπλήξεις! Θα σας πω τις εκπλήξεις μετά τη συναυλία!

Music Corner: Όλη η οικογένειά σου, έχει σχέση με τη μουσική. Η κόρη σου ασχολείται;
Κωνσταντίνα:
Ναι, έχουμε όλοι σχέση με τη μουσική. Η κόρη μου παίζει πιάνο! Οι τρεις από τα αδέρφια μου είναι τραγουδιστές και είναι όλοι στην Κύπρο, αλλά θα έρθουν τώρα εν όψει της συναυλίας! Και θα καθίσουν και ένα μήνα μαζί μου και είμαι διπλά χαρούμενη!

konstantina_interview_2014_06_002

Music Corner: Θες, κλείνοντας, να πούμε λίγες ακόμη λεπτομέρειες για τη συναυλία στις 7 Ιουλίου;
Κωνσταντίνα:
Ναι! Καταρχήν, θα ακουστούν τα ντουέτα μου, γιατί συμμετέχουν οι καλλιτέχνες που έχουμε συνεργαστεί σε αυτά τα τραγούδια που έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες! Ξεκινώντας από το «Δηλητήριο», το «Η καρδιά μου είναι ζαλισμένη», το «Τι μπήκε ανάμεσά μας», «Πέντε άνεμοι», «Καυτές βραδιές», «Κι αυτό το βράδυ». Δε ξέρω αν ξέχασα κανένα, πάντως είναι αρκετά τα ντουέτα που θα πούμε. Και το «Καίγομαι», με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο! Επίσης, θα πούμε τραγούδια μαζί με τον Κώστα Χατζή. Είναι τρία τραγούδια, τα οποία τα είχαμε ηχογραφήσει, πριν κυκλοφορήσουν καν, από το «Ταμ Ταμ»! Μου έβαλε από το αρχείο του και άκουσα, τότε που τραγουδούσα στη συναυλία αυτά τα τραγούδια, πριν κυκλοφορήσουν και θα τα πούμε πάλι επί σκηνής! Θα κάνουμε αναπαράσταση της συναυλίας μας τότε! Θα ακουστούν πολλά τραγούδια δικά μου αλλά και των υπόλοιπων καλλιτεχνών που συμμετέχουν. Θα κάνω ένα αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, που ήταν ο πρώτος συνθέτης που μου έγραψε τραγούδια. Ήταν ο συνθέτης, που με βοήθησε ουσιαστικά να κάνω αυτήν τη μεγάλη πορεία! Θα γίνει μέσα στο live αυτό το αφιέρωμα και θα ξεκινήσουμε με ένα τραγούδι που αφορά την Κύπρο.

Music Corner: Πολύ μεγάλο μέρος των Κυπρίων έχει μεγάλη εκτίμηση για το Μάριο Τόκα. Αυτό το τραγούδι είναι έκπληξη;
Κωνσταντίνα:
Είναι το «Η δική μου η πατρίδα έχει μοιραστεί στα δυο»! Ναι, και δεν τον εκτιμούν μόνο οι Κύπριοι! Πολύ μεγάλο ταλέντο, μας άφησε προίκα! Και αγαπούσε πάρα πολύ την Κύπρο!

Music Corner: Ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη!
Κωνσταντίνα:
Κι εγώ σε ευχαριστώ!

———————

*** Ευχαριστούμε το Cafe Bar Restaurant «BREEZE» για τη φιλοξενία (Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο / 210.9889094)…
*** Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή οπτικού, χωρίς την άδεια του Music Corner…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here