28/3/2012
www.musiccorner.gr

Το Κέντρο Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης & Λόγου – Μαρίζα Κωχ παρουσιάζει τη μουσική παράσταση Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια για τους μικρούς τους φίλους στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την Κυριακή 1 Απριλίου Μαρτίου 2012, ώρα 12.00 π.μ.

Η Μαρίζα Κωχ μαζί με δεξιοτέχνες μουσικούς παραδοσιακών οργάνων και ηθοποιούς καλούν τα παιδιά να ανακαλύψουν όλοι μαζί τα αγαπημένα τους παραδοσιακά τραγούδια που είναι κρυμμένα στους ήχους των κουδουνιών ενός πολύτιμου παπλώματος. Σε αυτό έχουν κρύψει οι μουσικοί του περασμένου αιώνα τα πιο γνωστά παραδοσιακά παιχνιδοτράγουδα.

Στο τέλος της εκδήλωσης τρεις τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!

Λίγα Λόγια για « ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ»

Η αγαπημένη μουσική παράσταση ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ δημιουργήθηκε για να γνωρίσουν τα παιδιά την ελληνική μουσική παράδοση μέσω της βιωματικής προσέγγισης. Το ταξίδι του Παπλώματος ξεκίνησε από το  Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης την άνοιξη του 2011. Φιλοξενήθηκε το ίδιο καλοκαίρι στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη για δύο παραστάσεις και το περασμένο φθινόπωρο παρουσιάστηκε στο Cine Τριανόν.

Ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο των παραστάσεων του Το Πάπλωμα με τα Χρυσά Κουδούνια εκδόθηκε σε βιβλίο από της ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ. Το βιβλίο συνοδεύεται από cd με συλλογή παραδοσιακών τραγουδιών τραγουδισμένα από την Μαρίζα Κωχ και την Παιδική Χορωδία  Παραδοσιακού  Τραγουδιού  του Κέντρου  Βιωματικής  Μουσικής  και τη Ρίμα  του Αη-Γιώργη που ερμηνεύει μοναδικά η Μαρίζα Κωχ.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλ. 210 3418579

Γενική Είσοδος:€10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here