16/7/2013
www.musiccorner.gr

Ύστερα από τις ξέφρενες Kookoobadi Nights, η Μαριέττα Φαφούτη και η 8μελής μπάντα της έρχονται να σκορπίσουν φως με μια φρέσκια, καλοκαιρινή, αισιόδοξη, ‘ηλιόλουστη’ και ανάλαφρη συναυλία στον καταπράσινο Κήπο του Μεγάρου την Παρασκευή 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ, που φέρει τον τίτλο …Become the sun!

Έχοντας στα χέρια της ένα album, το Homemade Joy, το οποίο βρέθηκε στον Top 5 με τους καλύτερους δίσκους για το 2012, και ένα single, το Kookoobadi, το οποίο αναδείχθηκε τραγούδι της χρονιάς και κατέκλυσε όλα τα ραδιόφωνα, η Μαριέττα Φαφούτη έχει ήδη αρχίσει να ετοιμάζει το τρίτο της album το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2013. 

mariettafafouti_2013_04_001

Η συναυλία της Μαριέττας θα είναι ένα μεγάλο κεφάτο πάρτυ που σκοπό έχει να ξεσηκώσει τους «καλεσμένους» της, με τραγούδια, δικά της αλλά και αγαπημένες διασκευές. Η νεαρή καλλιτέχνης καλεί το κοινό της για μια βραδιά με τραγούδια και χορό. Με ακούσματα από ντίσκο και σόουλ μέχρι μιούζικαλ, από μουσικές της δεκαετίες του 60 και του 70 μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western, η Μαριέττα Φαφούτη αγγίζει με τη δουλειά της ένα μεγάλο εύρος κοινού αξιοποιώντας δημιουργικά όλες αυτές τις επιρροές.

Οι ταλαντούχοι μουσικοί που πλαισιώνουν την Μαριέττα είναι : η Ευαγγελία Ξυνοπούλου, η Εύη Κουρτίδου και ο Παναγιώτης Ζούγρος στα Φωνητικά-Κρουστά, ο Κώστας Χαλιώτης στα τύμπανα, ο Θοδωρής Ζευκιλής στο μπάσο και στα φωνητικά, ο Δημήτρης Σιάμπος στις κιθάρες, ο Γιώργος Ζαρέας στο Τρομπόνι και ο Ρένος Παπασταύρος στα πλήκτρα, sampling.

Προπώληση εισιτηρίων: €7,00.

Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: €9,00

Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333 και στην ιστοσελίδα του ΜΜΑ: www.megaron.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here