17/7/2012
www.musiccorner.gr

Συνθέτει στο πιάνο με αξιοζήλευτη έμπνευση και έχει το μεγαλύτερο χαμόγελο της Ελληνικής δισκογραφίας.  Το «κορίτσι που αγαπούσε τη βροχή», αλλά μας έφερε τη άνοιξη με τραγούδια σαν το «Kookoobadi», θα εμφανιστεί ζωντανά στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών με την 7μελή της μπάντα σε μία βραδιά πραγματικής ευτυχίας!

Αμέσως μετά τη συναυλία της Μαριέττας Φαφούτη, η βραδυά στη ταράτσα της Στέγης θα συνεχιστεί με ένα …Εν Λευκώ dj set από τον αγαπημένο παραγωγό Σάκη Τσιτομενέα, ενώ το εκπληκτικό bar του Hytra bar restaurant, που θα αναλάβει να εξυπηρετήσει από νωρίς το κοινό της εκδήλωσης, θα παραμείνει ανοικτό μέχρι το τέλος της βραδιάς.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον live χώρο της ταράτσας, η φουτουριστική αρχιτεκτονική του οποίου δένει ιδανικά με τη θέα της Ακρόπολης, του Λυκαβηττού και όλοκληρης της πόλης εν γένει, συνθέτοντας ένα τοπίο μοναδικής αστικής ομορφιάς, που λίγοι χώροι στην Αθήνα μπορούν πραγματικά να παινεύονται ότι διαθέτουν.

MariettaFafouti & bandbio:
Το 2010 κέρδισε κοινό και κριτικούς με τον πηγαίο αυθορμητισμό της και τον ποπ ρομαντισμό του ντεμπούτου album της, «Try A Little Romance». Ενάμιση χρόνο μετά, η Μαριέττα Φαφούτη επέστρεψε δριμύτερη με το πολυαναμενόμενο δεύτερο album της, που έχει τίτλο «Homemade Joy». Με σύμμαχο ένα ξόρκι από το νέο της δίσκο, κατέκλυσε τα ραδιόφωνα με το νέο της single «Kookoobadi», το οποίο διαδέχτηκε επάξια το «Don’t stop».

Το μικρό κορίτσι που είχαμε συναντήσει στο πρώτο album έχει γίνει πια γυναίκα και χορεύει από disco και soul μέχρι μουσικές που θα μπορούσαν να έχουν βγει από γουέστερν. Πάνω απ’ όλα όμως χορεύει ποπ όπως τη νιώθει στην καρδιά της και αφήνοντας πάντα να διαφαίνεται η αδυναμία της στα μιούζικαλ και τις μουσικές των ‘60s και ‘70s. Στις καλοκαιρινές συναυλίες, η Μαριέττα και η μπάντα της θα μοιράζονται με το κοινό όχι μόνο τραγούδια και από τους δύο δίσκους της, αλλά και αγαπημένες διασκευές. Σε πείσμα της γενικής μαυρίλας και κατήφειας των ημερών  παραδίδουν απλά μαθήματα αισιοδοξίας. Η συνταγή είναι απλή: ήλιος, καλοκαίρι, αγαπημένα πρόσωπα και μουσική!

Το νέο album της Μαριέττας Φαφούτη «Homemade Joy» κυκλοφορεί από την Inner Ear Records, σε παραγωγή του Θοδωρή Ζευκιλή.

Παίζουν:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου: φωνητικά, κρουστά
Εύη Κουρτίδου: φωνητικά, ακουστική κιθάρα
Κώστας Χαλιώτης: ντραμς
Θοδωρής Ζευκιλής: μπάσο, φωνητικά,
Δημήτρης Σιάμπος: κιθάρες
Γιώργος Ζαρέας: τρομπόνι
Γιάννης Παξεβάνης: ήχος

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών
Λεωφόρος Συγγρού 107-109  – ταράτσα 7ος οροφος
Τηλ.
 213 0178000

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

doors: 21.00 | starts: 22.00                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                tickets at door: 7 ευρώ με ποτό*
εισιτήρια θα διατίθενται αποκλειστικά στην πόρτα την ημέρα της εκδήλωσης στις 19/7

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here