12/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η νικήτρια της πρώτης σειράς του American Idol, Kelly Clarkson, δήλωσε ότι αισθάνεται σαν να είναι …45 ετών εξαιτίας της πίεσης που έχει δεχθεί στα εννιά χρόνια της καριέρας της στη μουσική! Η 29χρονη τραγουδίστρια, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 2003, αμέσως μετά τη νίκη της στο talent show. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε άλλα τρία, το 2004, το 2007 και το 2009, ενώ σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμο και το πέμπτο της άλμπουμ με τίτλο “Stronger”.

Η επιτυχία της Kelly είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της, αλλά η πίεση που δέχτηκε την κούρασε: “Νιώθω σα να είμαι 45 ετών. Η καριέρα μου πήγε από το 0 στο 100 απότομα, δεν υπήρξε «λογική» ανάπτυξη”, δήλωσε στο περιοδικό Closer. Έμαθα να δουλεύω με πίεση. Για τέσσερα συνεχή χρόνια δούλευα πυρετωδώς. Ήταν τέσσερα χρόνια που πέρασαν χωρίς να τα καταλάβω επειδή δούλευα συνέχεια”, δήλωσε η Kelly μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας της.

Όλοι όσοι είχαν επαγγελματική σχέση μαζί μου έβγαζαν πολλά λεφτά και συνέχεια μου ασκούσαν πίεση”, συνέχισε η Kelly που «πλήρωσε» το τίμημα της επιτυχίας με προσωπική ταλαιπωρία, πριν αποφασίσει να κάνει ένα διάλειμμα. Για δεύτερη φορά μέσα σ’ ένα χρόνο πέρασα πνευμονία. Το σώμα μου με εγκατέλειπε. Τα σταμάτησα όλα για έξι μήνες και ξεκουράστηκα. Μου αρέσει να δουλεύω, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει να φροντίζεις και τον εαυτό σου”, ολοκλήρωσε η Kelly.

Η τραγουδίστρια στις 5 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε το πρώτο single από το νέο της άλμπουμ. Το “Mr. Know It All” δέχτηκε καλές κριτικές και έφτασε μέχρι το Νο18 των charts στην Αμερική.

Το “Stronger”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 του μηνός και περιλαμβάνει τα εξής τραγούδια:

Mr. Know It All
What Doesn’t Kill You (Stronger)
Dark Side
Honestly
You Love Me
Einstein
Standing in Front of You
I Forgive You
Hello
The War Is Over
Let Me Down
You Can’t Win
Breaking Your Own Heart

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here