17/7/2013
www.musiccorner.gr

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία και την καθολική αποδοχή του CD «Μέρες Του Φωτός», η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει ένα καινούργιο τραγούδι, σε μουσική Στάμου Σέμση και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το «Ανω Τελεία», εγκαινιάζοντας τη συνεργασία της με τη Feelgood Records.

Πρόκειται για ένα τραγούδι από τη συνεργασία των τριών δημιουργών που προετοιμαζόταν εδώ και καιρό και μόλις ολοκληρώθηκε.

Η πρεμιέρα του τραγουδιού θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, από το facebook page της Feelgood Records: www.facebook.com/FeelgoodRecords.Greece

bofiliou_ano_teleia_2013_07

Η «Ανω Τελεία» είναι το τραγούδι που δίνει τον τίτλο στο album που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από τη Feelgood Records και το ένα από τα τρία ελληνόφωνα τραγούδια του CD, που θα συμπληρώνεται από τρία αγγλόφωνα τραγούδια! 

Πρόκειται για μια συλλογή τραγουδιών άκρως νεωτεριστική και απρόβλεπτη, με κατά βάση ηλεκτρονικούς και ηλεκτρικούς ήχους αλλά και έντονο ρομαντισμό.  

Στην «Ανω Τελεία» τα πρόσωπα κινούνται σαν ήρωες παλιάς ασπρόμαυρης ταινίας σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό μεταξύ Αθήνας και Παρισιού, σκηνοθετημένα από ένα αόρατο μοιραίο χέρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here