18/12/2013
www.musiccorner.gr

Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εμφάνισή της στο «London International Arts Festival», η Πένυ Παπακωνσταντίνου γεμάτη καινούργιες εμπειρίες και με ιδιαίτερο κέφι συνεχίζει τις χειμερινές παραστάσεις της στον πολυχώρο «Στάβλο», την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στις 10:30 μ.μ.

Η Πένυ θα μας δώσει μια γεύση από την καινούργια της δισκογραφική δουλειά «Folk this way», η οποία αποτελείται από διασκευές παραδοσιακών τραγουδιών και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές στο Λονδίνο όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά. Μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία ν’ ακούσουμε και το promo κομμάτι, το «Μαργούδι», που έχει ήδη κυκλοφορήσει, το οποίο έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για το επερχόμενο άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2014.

peny_papakonstantinou_afisa_2013_12

Αντιθέσεις και διαφορετικά ηχοχρώματα παντρεύονται με μοναδικό τρόπο καθώς η ερμηνεύτρια μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με την παραδοσιακή μουσική νιώθει πλέον ελεύθερη να πειραματιστεί και να προσφέρει μια άκρως ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση.

Φρέσκες εκτελέσεις και αναπάντεχες διασκευές δημιουργούν μια παράσταση – έκπληξη για πολλούς.

Τη δική τους «πινελιά» θα βάλουν τρεις εξαίρετοι μουσικοί: Άκης Γαβαλάς – τύμπανα, Απόστολος Καλτσάς – ηλεκτρικό μπάσο, Λευτέρης Πουλιού – πλήκτρα, σαξόφωνο

Πολυχώρος «Στάβλος»
Ηρακλειδών 10, Θησείο , Αθήνα
Reserve: 210 3452502
Ώρα έναρξης: 22:30
Είσοδος: 6€ (κρασί/μπύρα 4€)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here