17/12/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση με κρασί ή μπύρα για την Παρασκευή 17/1  στέλντοντας μας email στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΓΡΑΜΜΕΣ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η πρεμιέρα της Γλυκερίας και του Μπάμπη Τσέρτου στις Γραμμές. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν μια καλοκουρδισμένη μουσική παράσταση με αναφορές και στάσεις σε πολλά μουσικά είδη. Από το έντεχνο και το λαϊκό, μέχρι το παραδοσιακό και το ρεμπέτικο Γλυκερία και Τσέρτος πραγματοποίησαν μια μεγάλη βόλτα στο ελληνικό τραγούδι με συνοδοιπόρους τους εκατοντάδες θεατές που γέμισαν τις γραμμές την πρώτη μέρα των εμφανίσεών τους στη μουσική σκηνή της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

glykeria tsertos grammes

Από τις πιο δυνατές στιγμές του προγράμματός, η κοινή  έναρξη Γλυκερίας-Τσέρτου με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, η σπαρακτική ερμηνεία της Γλυκερίας στο “Άνθρωποι μονάχοι” του Γιάννη Σπανού και του προσφάτως εκλιπόντος  Γιάννη Καλαμίτση, η ρεμπέτικη φλόγα του Μπάμπη Τσέρτου καθώς και η φρέσκια παρουσία του νέου και πολλά υποσχόμενου τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου.

glykeria tsertos

Στην πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών βρέθηκε η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και καλή τους φίλη Ελένη Βιτάλη, η οποία μετά από πρόσκληση της Γλυκερίας ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια. Παράλληλα η τραγουδίστρια δήλωσε μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό ότι θεωρεί τη Γλυκερία την σημαντικότερη Ελληνίδα ερμηνεύτρια, εκδηλώνοντάς της έτσι τον μεγάλο της θαυμασμό.

glykeria vitali

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δύο ερμηνευτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι στις Γραμμές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here