22/10/2010
www.musiccorner.gr

Η Πέμπτη 21 Οκτωβρίου ήταν μια «πάρα πολύ όμορφη μέρα» για το Γιάννη Πλούταρχο, όπως δήλωσε και ο ίδιος μόλις εμφανίστηκε στη σκηνή του Cosmostage, το βράδυ της πρεμιέρας του! «Σήμερα η γυναίκα μου γέννησε το γιο μου, το πέμπτο παιδί μου, είμαι πολύ χαρούμενος… Σήμερα επίσης ξεκινάω σε έναν καινούργιο ζεστό χώρο, το πέμπτο μαγαζί!».

Η πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου στο νέο ανακαινισμένο χώρο διασκέδασης, το Cosmostage – που κυριολεκτικά εκπλήσσει για τα υψηλά standards ακρόασης, θέασης αλλά και σύγχρονης αισθητικής που διαθέτει – ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Οι φανατικοί θαυμαστές του ήταν συγκεντρωμένοι από νωρίς, με πανό αναρτημένα και στις 3 πλευρές του εξώστη εκφράζοντας τον θαυμασμό τους, ενώ η ειδική διαρρύθμιση του χώρου με bar για τον κόσμο δεξιά και αριστερά της σκηνής, τους έδινε τη μοναδική δυνατότητα να βρίσκονται καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς σε απόσταση αναπνοής από τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη. Στη σκηνή ένα αφαιρετικό λευκό σκηνικό με διάφορα επίπεδα και καμπύλες. Η έναρξη φαντασμαγορική! Με μουσική υπόκρουση ένα medley από τις επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου, άρχισαν να προβάλλονται (χάρη στην τεχνική του mapping projection που χρησιμοποιήθηκε ειδικά για το πρόγραμμα) πάνω στις λευκές επιφάνειες μια σειρά εναλλασσόμενες κινούμενες εικόνες δημιουργώντας έναν εικονικό χώρο, διεθνών προδιαγραφών! «Απόψε αιμορραγώ» ήταν το τραγούδι με το οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος υποδέχθηκε το κοινό του, ευχαριστώντας το παράλληλα για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ακολούθησαν όλες οι μεγάλες του επιτυχίες και φυσικά το κέφι απογειώθηκε  από την πρώτη στιγμή και διατηρήθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Εκρηκτική η παρουσία της Αμαρυλλίδας, η οποία ξεκίνησε με τις νέες τις επιτυχίες «Αυτό είναι ο έρωτας» και «Όσο υπάρχεις εσύ», και με μια σειρά ροκ, ποπ και λαϊκών επιτυχιών που ανέδειξαν τις φωνητικές της ικανότητες αλλά και την σκηνική της παρουσία μας παρέσυρε στους ρυθμούς της. Από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους τραγουδιστές της νέας γενιάς, ο Κωνσταντίνος  Αργυρός, με την επιτυχία του «Ερωτευμένος & τρελός» αλλά και το νέο του  τραγούδι «Είσαι ότι να ‘ναι», κέρδισε με την εμφάνισή του τις εντυπώσεις!

COSMOStage (πρώην ΕΝΑΣΤΡΟΝ)
Πειραιώς 178, Αθήνα
Τηλ.: 210-3413550  – 552

Η είσοδος με ποτό ανέρχεται στα 10€ και η φιάλη στα 150€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here