5/10/2010
www.musiccorner.gr

Το τέταρτο single, «Η σκοτεινή μου πλευρά» από τον δίσκο του Μύρωνα Στρατή “Τώρα είναι αλλιώς”, οπτικοποιήθηκε από την ταλαντούχα, νέα σκηνοθετική ομάδα των Δημήτρη Πλατανιά – Γιάννη Παπαδάκου.

Ο Ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο, ένα ξενοδοχείο και ένα υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ένα εστιατόριο Αμερικάνικου τύπου της δεκαετίας του ’60 είναι μερικά μόνο από τα μέρη στα οποία εκτυλίσσεται το video clip.

Συμπρωταγωνίστρια του  Μύρωνα Στρατή, η Μαίρη Συνατσάκη. Συμμετέχουν τα μέλη της μπάντας του, Πλάτωνας Καπρίδης και Αλέκος Κούρτης αλλά και πολλοί ηθοποιοί σε ρόλους έκπληξη!

Οι ρυθμοί του video clip είναι καταιγιστικοί και η ατμόσφαιρα θυμίζει καλοφτιαγμένη ταινία δράσης στην οποία ο Μύρωνας Στρατής έχει για πρώτη φορά έναν σκοτεινό ρόλο, κόντρα σε αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν 10 Σεπτεμβρίου, διήρκησαν συνολικά 12 ημέρες και σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας το video clip καθώς και την οκτάλεπτη «extended version» του! Συντονιστείτε!


Στη συνέχεια δείτε και ένα μικρό δείγμα από το video clip!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here