Γράφει η Αριάδνη Κυπριάδη
19/4/2010
www.musiccorner.gr

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη φετινή Eurovision στο Όσλο. Αλλά μια διοργάνωση τέτοιου επιπέδου δεν θα είχε ενδιαφέρον χωρίς απρόοπτα!

 Αυτή την περίοδο ετοιμάζονται τα βίντεο που θα παρουσιαστούν πριν τη ζωντανή εμφάνιση των καλλιτεχνών στους ημιτελικούς και τον τελικό το Μάιο. Στα διάρκειας 35 δευτερολέπτων βίντεο θα εμφανίζονται fans του διαγωνισμού να πανηγυρίζουν στην πρωτεύουσα κάθε χώρας που συμμετέχει. Για το σκοπό αυτό, τα συνεργεία του τηλεοπτικού φορέα της Νορβηγίας, NRK, ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη.

Οι υπεύθυνοι του NRK, όμως, μάλλον βιώνουν ημέρες έντονου στρες! Το γιγάντιο νέφος στάχτης που έχει καλύψει τις τελευταίες μέρες τη βόρεια Ευρώπη μετά την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία έχει οδηγήσει στη διακοπή των πτήσεων σε πάνω από δέκα χώρες.

Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις!

Για την αντιμετώπιση των απρόσμενων συνθηκών βρέθηκαν διάφορες δημιουργικές λύσεις, ενώ θεωρείται απίθανο να ακυρωθούν τα γυρίσματα. Ήδη έχει μαγνητοσκοπηθεί ένα σημαντικό μέρος του απαιτούμενου υλικού. Πάντως, τα καλύτερα έρχονται για τους διοργανωτές, καθώς επόμενοι προγραμματισμένοι σταθμοί του συνεργείου είναι το Λονδίνο, το Δουβλίνο και το …Reykjavík!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here