1/4/2014
www.musiccorner.gr
(χορηγός επικοινωνίας)

Με μία συνέντευξη τύπου παρουσίασε και επισήμως o Γιάννης Πάριος χθες Δευτέρα 31 Μαρτίου τις παραστάσεις που θα δώσει στο Pantheon Theater. Με γενικό τίτλο “Γιάννης Πάριος – ΟΛΑ” θα παρουσιάσει από τις 4 Απριλίου, και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τις κορυφαίες στιγμές και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρας του αλλά και πάρα πολλά τραγούδια από σημαντικούς Έλληνες συνθέτες.

parios_dt_2014_04_02

Τον Γιάννη Πάριο καλωσόρισε ο κος Γιάννης Παπαθεοχάρης που δήλωσε συγκινημένος για το ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης και προσωπικός φίλος του είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που ανεβαίνουν στη σκηνή αυτού του υπερσύγχρονου θεάτρου. “Μου υποσχέθηκε ότι θα τα πει όλα! όπως υπόσχεται και ο τίτλος της παράστασης αυτής” δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Μέσα σε ένα πρόγραμμα δύομιση ωρών θα δούμε και θα ακούσουμε τον Γιάννη Πάριο όπως ποτέ άλλοτε”.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης έστειλε με τις δηλώσεις του ένα μήνυμα αισιοδοξίας: “Κάνω αυτές τις παραστάσεις για το μεράκι μου και όχι για τα χρήματα. Είμαι χορτασμένος άνθρωπος και τυχερός. Είμαι φύσει αισιόδοξος και εργατικός πολύ. Προετοιμάζω αυτήν την παράσταση δυόμιση μήνες. Το πρόγραμμά μου θα έχει μουσική συνάφεια, όχι χρονολογική. Θέλω ο κόσμος πάνω απ’ολα να τραγουδήσει, να χαμογελάσει ξεχνώντας για λίγες ώρες την κρίση που τον βασανίζει, να μην ξοδέψει πολλά χρήματα.” Ο Γιάννης Πάριος ευχαρίστησε τέλος τον κο Γιάννη Παπαθεοχάρη που του έκανε την πρόσκληση να έρθει να τραγουδήσει σ’αυτόν τον “ναό της τέχνης” όπως χαρακτήρισε το Pantheon. “Ο χώρος είναι μεγαλειώδης και έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να είμαι εδώ τώρα, αυτήν την εποχή”.

parios_dt_2014_04_03

Ο διευθυντής ορχήστρας και διευθυντής του προγράμματος, ο Ντίνος Γεωργούντζος πρόσθεσε για την παράσταση αυτή: “ Θα είναι μια παράσταση με καινούριο ήχο, με νέα ματιά. Όλη η ορχήστρα αποτελείται από φυσικά όργανα που θα υποστηρίζουν την φωνή του Γιάννη Πάριου και την δεδομένη ερμηνευτική του ικανότητα ενώ μια πολυμελής χορωδία θα πλαισιώνει τον Γιάννη Πάριο. Όλα θα γίνουν φυσικά και με έντονο συναίσθημα!”

parios_dt_2014_04_01

Γιάννης Πάριος – Όλα! Από τις 4 Απριλίου και κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή στο Pantheon Theater. Για ένα ρεσιτάλ ερμηνείας. Αυτά που θέλει να τραγουδήσει μαζί σας, αυτά που θέλουμε όλοι να ακούσουμε και να απολαύσουμε από τον μεγαλύτερο Έλληνα ερμηνευτή!

Διεύθυνση προγράμματος και ορχήστρας: Ντίνος Γεωργούντζος
Ενορχήστρωση ­  Πιάνο  –  Keyboards: Γεωργούντζος Κωνσταντίνος
Βιολί:
Γκιουλετζής Θάνος
Πιάνο:
Μιχαηλίδης Κώστας
Μπουζούκι: Παπαδόπουλος Δημήτρης
Κιθάρα:
Χατζόπουλος Γιώργος
Μπάσσο:
Βαρθακούρης Πέτρος
Κρουστά:
Γλένης Σπύρος
Κρουστά:
Βασιλείου Χριστάκης
Ακκορντεόν:
Τσολάκης Κυριάκος
Τσέλλο: Αναστασίου Σωτηρία
Μπουζούκι: Ρέππας Δημήτρης
Bιολί:
Γκιουλετζής Νίκος
Κιθάρα: Λευτέρης Χαβουτσάς
Βιολί: Ψαλίδα Κωνσταντίνα
Βιολί: Λέιντα Πέτρο
Φωνητικά: Βαλτετσιώτη Ελένη
Φωνητικά: Αναγνώστου Κώστας

Διάρκεια παράστασης: 2 & 1/2 ώρες (Διάλειμμα: 15΄)
Ημέρες / Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
Ώρες:Παρασκευή & Σάββατο: 21.30, Κυριακή: 20.30

Online κρατήσεις εισιτηρίων:
athenspantheon.com, tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone
Τηλεφωνικές κρατήσεις: Pantheon Theater: 210 3471111

Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:
ΖΩΝΗ A: 45 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ B: 40 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Γ:  35 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Δ: 30 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ε: 25 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ ΣΤ:20 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ζ:  15 ΕΥΡΩ

Eισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ
Επιτρέπεται η κατανάλωση ποτού κατά τη διάρκεια της παράστασης στις σουίτες – θεωρεία του Pantheon Theater, το οποίο θα προσφέρεται στους επισκέπτες από τα σημεία των bar.
Το Pantheon Theater νοιάζεται και προβλέπει για τους ΑμεΑ συμπολίτες μας. Προσφέρει ειδική έκπτωση ενώ στο χώρο υπάρχει πρόβλεψη θέσεων για αναπηρικά καροτσάκια.
Περισσότερες πληροφορίες:
www.athenspantheon.com | facebook.com/Pantheon.Theater.Athens

Πρόσβαση:
Pantheon Theater | Πειραιώς 166, Αθήνα
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Προαστειακός Σιδηρόδρομος: Ρουφ / Μετρό: Κεραμεικός
Λεωφορείο, γραμμές:
049 (Πειραιάς – Ομόνοια), στάση Ρουφ
914 (Ομόνοια – Λαχαναγορά – Παλ. Κοκκινιά), στάση Ρουφ
από το Γουδί με την γραμμή:
815 (Γουδί, Βασ. Σοφίας, Παν/μίου, Ομόνοια, στάση Ταύρος), στάση Ρουφ
Στάθμευση: διατίθεται χώρος πάρκινγκ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here