10/1/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Φένια Παπαδόδημα & οι «Delos project» θα βρεθούν την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στη σκηνή του  «Passport» μαζί με τους «Grupo Inle» για να μας ταξιδέψουν σ’ ολόκληρο τον κόσμο…

Οι  «Delos project» θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα βασισμένο στο καινούριο cd της Φένιας Παπαδόδημα «Photini’s Delos» που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Μία δουλειά που χαρακτηρίζεται από την ξεχωριστά πρωτότυπη προσέγγιση της world fusion αισθητικής της.

papadodima_2014_01_01

Μία μοναδική transglobal διάσταση χαρακτηρίζει το  σχήμα, καθώς το groove  ρέει ασταμάτητα και ανεμπόδιστα ποτίζοντας κάθε γωνία της σκηνής. Η τρανς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης και αυτή τη φορά απ΄ό,τι λένε, στο «Passport» «θα χορέψουμε κυριολεκτικά»!

Η συνάντηση με τους «Grupo Inle» προέκυψε μάλλον φυσικά, κυρίως λόγω της κοινής βάσης των Αφρικάνικων ρυθμών που συνδέουν τα δύο σχήματα.

Οι «Grupo Inle» ασχολούνται με το παραδοσιακό ρεπερτόριο της Σαντερία, που είναι η παραδοσιακή λατρευτική μουσική των Αφρικάνων που μεταφέρθηκαν στην Αμερική και πιό ειδικά στην Καραιβική. Τα Bata που είναι τα κρουστά που χρησιμοποιούνται, αλλά και οι ρυθμοί οι ίδιοι, αποτέλεσαν την βάση για τα κόνγκας αλλά και την ρυθμολογία της Λατινικής Αμερικής.

papadodima_afisa_2014_01_01

Τα δύο σχήματα εκτός από το δικό τους ρεπερτόριο θα συμπράξουν στο τέλος της βραδυάς με απρόβλεπτα αποτελέσματα!!!

«Delos project»:
Γιώργος Παλαμιώτης – ηλεκτρική κιθάρα
Demian Gomez – τύμπανα
Σέργιος Χρυσοβιτσάνος – βιολί
Anjo Do Muitotempo – κρουστά
Λευτέρης Χαβούτσας – ούτι
Carlos Menendez – κρουστά
Yoel Soto – μπάσο
Ειρήνη Τριανταφυλλίδη – λαούτο

Guest: Ντάνα Παπαχρήστου – πλήκτρα

«Grupo Inle»
Stavros Dadoush – Bata
Anjo Do Muitotempo – Bata
Carlos Menendez – Bata
Odalis Palma – φωνή

Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ώρα 21:30

«Passport»
Kαραϊσκου 119 – Πειραιάς
τηλ.  2104296401

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here