29/5/2014
www.musiccorner.gr

Η πολυτάλαντη και πολυπράγμων καλλιτέχνις Φένια Παπαδόδημα συναντάει τον εξαιρετικό συνθέτη – μουσικό Roman Gomez δημιουργώντας ένα μοναδικό Brasilian Jazz Duet, στα πλαίσια της καμπάνιας στήριξης του Χώρου Έκφρασης & Πειραματισμού Zp87, την Παρασκευή 30 Μαΐου στις 9.30 μ.μ.

papadodima_gomez_afisa_2014_05_01

«Η ιδέα ενός ντουέτου βραζιλιάνικης και λάτιν μουσικής με μια κιθάρα ή ένα πιάνο, είναι από εκείνα τα παιδικά όνειρα που ποτέ δεν έχουμε χρόνο να πραγματοποιήσουμε γιατί πάντα η ζωή μας πιέζει για κάτι άλλο..

Συναντώντας τον Roman Gomez, έναν σπάνιο συνθέτη- μουσικό, πιανίστα και κιθαρίστα, μάστερ του brasilian ήχου στις χορδές και στα πλήκτρα, θέλησα να πραγματοποιήσω αυτό το παιδικό όνειρο.

Τώρα που καλοκαιριάζει και η ψυχή παίρνει πιο βαθιά ανάσα…

Ν’ αφήσω τη φωνή ν’ αυτοσχεδιάσει και ν’ αφουγκραστεί τη μοναδική διαπλοκή του ρυθμού και της αρμονίας που χαρακτηρίζει αυτή τη μουσική.

Jobim κυρίως και πάντα, σύγχρονοι βραζιλιάνοι συνθέτες, Roman Gomez, λίγο από καινούργια κομμάτια μου στην ατμόσφαιρα της γιορτής και οι αγαπημένες  jazz μπαλάντες που στον ήχο αυτής της κιθάρας παίρνουν άλλο νόημα…

Μόνο όνειρο. Μόνο ταξίδι».

Φένια Παπαδόδημα

Παρασκευή 30 Μαΐου στις 9.30μ.μ.

Zp87
Ζωοδόχου Πηγής 87, Εξάρχεια
Tηλ. 698 0665404

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here