2/11/2011
www.musiccorner.gr

CRAIG WALKER “SIAMESE Remixes” 2XCD
κυκλοφορεί 14/11/2011 από την Plus Rec / Universal Music

Η φωνή που συνδέθηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες των Archive, ο Ιρλανδός Craig Walker, κυκλοφορεί αρχές Νοεμβρίου σε Ελλάδα & Κύπρο, το νεο διπλό CD remix album “Siamese”.

Τον Ιούνιο του 2011 ο Walker υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Plus Rec για την κυκλοφορία του νέου του album στην Ελλάδα. Το album είναι το remix CD του “Siamese” σε πιο ηλεκτρονικό ύφος, με mix από γνωστούς παραγωγούς του εξωτερικού και της Ελλάδας (Howie B, Will O’Donovan, Nick Muir, Universal Trilogy κ.α.), ενώ θα περιέχει bonus και το original album.

Η συγκεκριμένη κυκλοφορία ξεκινάει αποκλειστικά για την χώρα μας και από τον Φεβρουάριο του 2012 ο Craig Walker θα κάνει tour στην Ελλάδα για την προώθηση του νέου του album.

Craig Walker bio:
Γνωστός από την συμμετοχή του με το συγκρότημα Archive την χρυσή περίοδο 2002 – 2005, όπου κυκλοφόρησε 3 δίσκους με την φωνή του. Το διάστημα αυτό οι Archive άρχισαν να γίνονται ολοένα και περισσότερο γνωστοί στο κοινό, ιδιαίτερα στην Γαλλία και την Πολωνία. Με αυτούς τους 3 δίσκους, οι Archive σταμάτησαν να είναι πλέον trip hop & electronica και ήρθαν πιο κοντά σε ψυχεδελικό και progressive rock.

H συμμετοχή του Walker στην αλλαγή κατεύθυνσης της μπάντας ήταν καθοριστική και οι Archive έδωσαν έναν από τους πολύ σημαντικούς δίσκους των 00s το “You all look the same to me” (2002).

Ακολούθησαν το επιτυχημένο album “Noise” δυο χρόνια αργότερα και η σύνθεση του soundrack της γαλλικής ταινιας “Michel Vaillant”, που ήταν και η τελευταία δουλεια του Walker με την μπάντα.

Το 2005 οι δρόμοι του Craig Walker με τους Archive χωρίζουν, με τον τραγουδιστή να ακολουθεί solo καριέρα και σήμερα να βρίσκεται σε μια απο τις δημιουργικότερες φάσεις της καριέρας του, κυκλοφορώντας το 2010 ένα εξαιρετικό ντεμπούτο album το “Siamese”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here