9/5/2014
www.musiccorner.gr

Με την εκρηκτική ερμηνεία και την αισθαντικότητά της, η Φωτεινή Δάρρα  δίνει μία μοναδική συναυλία πιάνο-φωνή στον Πολυχώρο  Τέχνης Αλεξάνδρεια (Σπάρτης 14, πλ. Αμερικής) την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014, στις 21:30.

Η Φωτεινή Δάρρα αποτελεί την επιλογή του μεγάλου έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, με τον οποίο συνεργάζεται δισκογραφικά τους τελευταίους μήνες. Είναι η ερμηνεύτρια που έχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες όπως: τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Νίκο Μαμαγκάκη, τον Μίμη Πλέσσα κ.α. Έχει δώσει μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό ερμηνεύοντας κυρίως μελοποιημένη ποίηση. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους έλληνες και ξένους ερμηνευτές.

darra_afisa_2014_05_01

Με τη συνοδεία ενός υπέροχου πιάνου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μία εφ’ όλης της  ύλης κατάθεση ψυχής, η οποία περιλαμβάνει τραγούδια-σταθμούς της πορείας της μέχρι σήμερα, με την υπογραφή των μεγάλων συνθετών που συνεργάστηκε. Τραγούδια  από τα πλέον δημοφιλή τηλεοπτικά σήριαλ (Φεύγα, Λένη, Μάγισσες της Σμύρνης,  Ιωάννα της καρδιάς),  από τις συνεργασίες της με  σπουδαίους έλληνες συνθέτες, από την έντεχνη και ροκ ελληνική και διεθνή σκηνή, καθώς και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που ταξιδεύουν μέχρι το σήμερα. Στο πιάνο ο εξαιρετικός πιανίστας Γιώργος Παπαχριστούδης.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς  η ερμηνεία του  μοναδικού μελοποιημένου ποιήματος  του Μ.  Καραγάτση   από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου για το σήριαλ “Γιούγκερμαν” που θα ακουστεί για πρώτη φορά μέσα  στο σπίτι όπου έζησε ο σπουδαίος συγγραφέας, την «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ». Ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής αναπαλαιωμένο νεοκλασικό, στο οποίο στεγάζεται ο Πολυχώρος του Βασίλη Βλάχου, στην οδό Σπάρτης 14 της Πλ. Αμερικής.

Παρασκευή 9/4/2014,  21:30

Αλεξάνδρεια – Πολυχώρος Τέχνης
Σπάρτης 14, πλ. Αμερικής
Τηλ. κρατήσεων:   210-8673655

Είσοδος: 15 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)

Προπώληση: καθημερινά 11:00-13:00 και 18:00 έως 20:00  

Parking: Σε ειδική τιμή έναντι του Πολυχώρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here