19/12/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

51 μεγάλοι τραγουδιστές, 3 πρωτοεμφανιζόμενοι, 8 συγκροτήματα και 9 συνθέτες με ιστορία, τιμούν την πιο παραγωγική και δισκογραφική χορωδία που υπήρξε ποτέ στην ελληνική δισκογραφία. Την εξαιρετική παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, η οποία φέτος κλείνει 18 χρόνια ακριβώς στη δισκογραφία. 4 αναπανάληπτα cd, ένα βιβλίο 48 σελίδων σε μία τρίπτυχη μοναδική κασετίνα, συνθέτουν ένα μοναδικό,ιστορικό έργο που θα διεκδικήσει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες. 

na_megalonoume_mazi
Ο κάθε καλλιτέχνης διάλεξε από ένα τραγούδι και το τραγούδησε απλά αλλά μαγικά μαζί με τα παιδιά, με ένα πιάνο ή μια κιθάρα ή το πολύ με 4 όργανα! Πουθενά σε όλον τον κόσμο δεν έχει ξαναγίνει τέτοια συνεύρεση τόσων τραγουδιστών με παιδιά! Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου, Γλυκερία, Μητσιάς, Πορτοκάλογλου, Μακεδόνας, Μπάσης, Θαλασσινός, Κότσιρας, Λέκκας, Θεοδωρίδου είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που συμμετέχουν στη συλλεκτική αυτή κασετίνα.
Όλα τα έσοδα της έκδοσης θα δοθούν στο ίδρυμα ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ στο Ηράκλειο της Κρήτης.  Όλοι οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί συμμετείχαν αφιλοκερδώς,τιμώντας έτσι το τεράστιο έργο αυτής της φανταστικής χορωδίας που μας έχει χαρίσει τις πιο τρυφερές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας,με ποιότητα και σεβασμό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here