14/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Κάπως έτσι μίλησε η Demi Lovato για τον εαυτό της, θέλοντας να δείξει ότι κανείς δεν είναι αυτό που δείχνει αλλά και ότι κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιαιτερότητές του, που τις ξέρουν μόνο όσοι είναι κοντά του.

Η 19χρονη τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε πριν τρεις εβδομάδες το τρίτο άλμπουμ της καριέρας της, πέρυσι είχε κάνει θεραπεία για βουλιμία και θεώρησε σωστό να μην κρυφτεί, αλλά να μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημά της, προκειμένου να βοηθήσει άλλους βουλιμικούς. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε όλες τις πλευρές του χαρακτήρα της, αλλά επικεντρώθηκε στην ανάλυση του προβλήματός της και την αντιμετώπισή του, που έγινε σε ειδική κλινική απεξάρτησης με τη βοήθεια ειδικών.

Υπάρχουν μερικά μικρά πράγματα που δεν έχω αποκαλύψει. Όπως ότι μπορώ να αγγίξω τη μύτη μου με τη γλώσσα μου ή ότι υπήρχε ένα μικρό κενό ανάμεσα στα δόντια μου”, δήλωσε η τραγουδίστρια.

Η Demi κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ πριν ένα μήνα, με τίτλο “Unbroken” και ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στη δεκάδα του Billboard από την πρώτη εβδομάδα, κάτι που τη χαροποίησε ιδιαίτερα, παρά το γεγονός ότι τα δύο προηγούμενα άλμπουμ της έχουν φτάσει μέχρι την κορυφή των charts.

Η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός, που αναδείχθηκε από την εταιρεία Disney όπως και πολλοί ακόμα νεαροί καλλιτέχνες τα τελευταία χρόνια, ενδιαφέρεται να αναδείξει την μουσική πλευρά του ταλέντου της και μιλάει για τις live εμφανίσεις της. Όταν τραγουδάω ζωντανά, προσπαθώ να θυμηθώ τα συναισθήματα που είχα όταν πρωτοηχογράφησα το τραγούδι, και είναι πολλά. Τα ηχογράφησα σε μια περίοδο που αντιμετώπισα αρκετές δυσκολίες”, δήλωσε η Demi στο Parade. Για την επόμενη χρονιά θέλω να συνεχίσω την περιοδεία μου και να διασκεδάσω με τη μουσική μου πορεία. Η υποκριτική έρχεται δεύτερη. Η μουσική είναι το Νο1 πάθος μου και θέλω να αφοσιωθώ σ’ αυτήν για λίγο”.

Η τελευταία χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για την Demi, αλλά της έδωσε και κάποια σκληρά μαθήματα : “Έμαθα να προσέχω ποιον εμπιστεύομαι. Μερικές φορές δεν ξέρεις ποιον μπορείς να εμπιστευτείς και ποιον όχι. Ακόμα το μαθαίνω αυτό”, ολοκλήρωσε η νεαρή τραγουδίστρια.

Το “Unbroken” έχει φτάσει μέχρι το Νο4 των αμερικανικών charts και τα τραγούδια του είναι τα παρακάτω :

All Night Long
Who’s That Boy
You ’re My Only Shorty
Together
Lightweight
Unbroken
Fix a Heart
Hold Up
Mistake
Give Your Heart a Break
Skyscraper
In Real Life
My Life Is Like a Star
For the Love of a Daughter
Skyscraper (Remix)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here