12/3/2014
www.musiccorner.gr

Την Παρασκευή 28 Μαρτίου, η ELENI (Ελένη Σταμίδου) παρουσιάζεται για ακόμη μια φορά στο αθηναϊκό κοινό, με οδηγό την μοναδική της αισθητική που την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση Στον ατμοσφαιρικό χώρο του Playground, στον Βοτανικό, παρουσιάζει δικές της συνθέσεις, τραγουδώντας σε ένα διαφορετικό ύφος από ότι την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Προσεγγίζει την alternative μουσική σκηνή, χρησιμοποιώντας την ιδιαίτερη φωνή της σαν πολυφωνικό όργανο, με την βοήθεια των εφέ και των live electronics.

eleni_stamidou_2014_03

Η ELENI προερχόμενη από τον κλασικό χώρο της μουσικής, διαθέτει ένα φωνητικό όργανο άριστα εκπαιδευμένο και ερμηνεύει με τρόπο μοναδικό, δικά της τραγούδια και όχι μόνο, που έχουν σκοπό να επικοινωνήσουν και να καταγράψουν την ανάγκη της για προσωπική δημιουργία και έκφραση.

Τραγούδια διασκευασμένα με ηλεκτρονική και ονειρική διάθεση, όπως της Λ. Πλάτωνος, της M. Faithfull και της Norma Winston έρχονται να συνυπάρξουν με την”Καινούργια Ζάλη” του Γ. Αγγελάκα και το “Γιατί δεν έρχεσαι” του Αλκίνοου Ιωαννίδη. Μουσικά όργανα όπως το θέρεμιν, το βιμπραντονεόν, η κιθάρα, το κλασικό πιάνο και τα ντραμς ερμηνεύονται από εξαιρετικούς μουσικούς όπως ο Γ. Κατσανος, ο Χ. Μπουκάλης, ο Β. Τζαβαρας, ο Μ. Νιβολιανιτης και ο Γ.Νοταρας.

Η ELENI και ο μαγικός της κόσμος σας περιμένουν…

PLAYGROUND
Βουτσαρά 6, Βοτανικός

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος 10 ευρώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here