7/1/2014
www.musiccorner.gr

Η JOANNA DRIGO επιστρέφει από τα Highlands της Σκωτίας για μία μοναδική live παράσταση στην ιστορική μπουάτ «Απανεμιά» και μάλιστα την μέρα της ονομαστικής της εορτής, καλωσορίζοντας τον νέο χρόνο μελωδικά! Σε αυτή την παράσταση θα την συντροφεύσουν ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης, η Ανδριάνα Μπάμπαλη και η Georgia Κεφαλά από τους Μπλε.

Με αυτήν  την ευκαιρία φέρνει στις αποσκευές της και το νέο της άλμπουμ, «ΖΥΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ» για να το παρουσιάσει για πρώτη φορά live.

Η JOANNA DRIGO, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ «ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ» (ΕΜΙ σε παραγωγή του Φίλιππου Πλιάτσικα), κυκλοφορεί από την ANTELMA MUSIC του Στάθη Δρογώση, την νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΖΥΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ».

drigo_afisa_2014_01_01

Μετά από αναρίθμητα live, συμμετοχές σε φεστιβάλ στην Αθήνα και την επαρχία και αξιόλογες συνεργασίες, η νέα τραγουδοποιός επιστρέφει κατασταλλαγμένη πια στον στίχο, στην ερμηνεία και τον ήχο της, παρουσιάζοντας δέκα νέα ελληνικά τραγούδια. Τα τραγούδια είναι γραμμένα σε στίχους και μουσική της Joanna Drigo εκτός από τα: «Μην αλλάξεις για μένα» και «Δεν έχω μπάλλα» που ανήκουν στον Βαγγέλη Μαρκαντώνη, ο οποίος υπογράφει την παραγωγή και την ενορχήστρωση του άλμπουμ. Δύο από αυτά ( ναρκισσιστής’ και βουλιάζω ) έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο σε διαφορετικές κατά καιρούς εκτελέσεις, ενώ στο συγκεκριμένο άλμπουμ το τραγούδι  «βουλιάζω» παρουσιάζεται με τη μορφή του demo που έκανε η Joanna όταν το έγραψε.

Μελωδίες που σε παίρνουν από το χέρι και ταξιδεύετε παρέα… με αναμνήσεις, συναισθήματα και σχέδια για το μέλλον.  Η Joanna Drigo πάντα με την ακουστική της κιθάρα, μοιράζεται εμπειρίες, ερωτικές ιστορίες, απογοητεύσεις, «θέλω» και «δεσμεύσεις»,  με αισιοδοξία και προσδοκίες για τρελά όνειρα. Το single «Μην αλλάξεις για μένα (Μπλε)», από το άλμπουμ «ΖΥΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ», μας έκλεισε πρώτο το μάτι πονηρά, προσκαλώντας μας σε ένα μουσικό σύμπαν γεμάτο προκλήσεις. Τις προσκλήσεις της JOANNA DRIGO… ηλεκτρικές, μελωδικές και λίγο ρετρό…

Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τραγουδήσουμε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014, παρέα με την Joanna Drigo και τους καλεσμένους της, Βαγγέλη Μαρκαντώνη, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Georgia Κεφαλά από τους Μπλε. 

Μπουάτ Απανεμιά
Θόλου 4 & Μνησικλέους, Πλάκα , Τηλ. 210- 3248580

Τρίτη 7 Ιανουαρίου, 9:30 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here