21/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Mel B αποκάλυψε ότι θέλει και πάλι να ενωθούν οι Spice Girls. Η 35χρονη, πια, τραγουδίστρια μίλησε για τις προθέσεις της, αλλά ανέφερε και ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για ένα τέτοιο ενδεχόμενο με καμία από τις άλλες κοπέλες.

Πολύ θα ήθελα να ενωθούν και πάλι οι Spice Girls. Είμαι αυτή που επέμενε περισσότερο απ’ όλες για περισσότερες συναυλίες, για περισσότερα DVD, για περισσότερη μουσική”, είπε η Melanie στο contactmusic.com. Ωστόσο, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση μεταξύ μας για το θέμα αυτό και δεν μπορώ να μιλήσω για κανένα άλλο από τα κορίτσια. Αυτή την εποχή συζητάμε μόνο για το μιούζικαλ “Viva Forever” που θα ανεβεί την επόμενη χρονιά, αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω τίποτα περισσότερο ακόμα”, ολοκλήρωσε η Mel B.

Αν και δεν υπάρχει καμία συζήτηση για επανένωση των Spice Girls, υπάρχουν έντονες φήμες ότι ίσως τα κορίτσια εμφανιστούν μαζί στις εκδηλώσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα γίνουν του χρόνου στο Λονδίνο. Αν βέβαια πειστούν η Victoria Beckham και η Melanie Chisholm να εξετάσουν το ενδεχόμενο αυτό, καθώς μέχρι τώρα δείχνουν απρόθυμες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here