8/3/2012
www.musiccorner.gr

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης & Andy’s Family ft. Δημήτρης Φάκος θα εμφανιστούν “επί σκηνής” το ερχόμενο Σάββατο στην «ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ» στο Γκάζι.

O Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης έχοντας εισάγει το δικό του ξεχωριστό «ΡΕΜΠΕΤΟΡΟΚ» ηχόχρωμα σαν έναν νέο «θεσμό» στην ποιοτική διασκέδαση μας προσκαλεί σε μια πανέμορφη «μουσική παράσταση» στην Αρχιτεκτονική στο Γκάζι το Σάββατο 10 Μαρτίου.

Με ένα ρεπερτόριο βγαλμένο από το ανθολόγιο των σπουδαιότερων ελλήνων δημιουργών, διανθισμένο όμως και με ξένα όμορφα τραγούδια αλλά και δικές του εξαιρετικές δημιουργίες που δείχνουν την ωρίμανσή του ως καλλιτέχνη, υπόσχεται για άλλη μια φορά μια αξέχαστη βραδιά. Η ερμηνεία του στην σκηνή είναι βαθύτατα προσωπική όντας ταυτόχρονα λιτή αλλά με μπρίο και φρεσκάδα και με σεβασμό στο ύφος του κάθε δημιουργού. Έτσι εγγυάται στο κοινό του ένα ακόμη Σαββατόβραδο ποιοτικής διασκέδασης μέσα από μια εξαιρετικά καλαίσθητη μουσική άποψη που ο καθένας εύχεται «να μην τελειώσει»!

Μαζί του οι Andy’s Family, η παρέα επτά καταξιωμένων μουσικών που η τύχη και οι συγκυρίες της ζωής τους έφεραν κοντά για να δημιουργήσουν μια «μαγική» ατμόσφαιρα επί της σκηνής!

Με τους Αndy’s family δεν είναι μόνο η φοβερή εκτέλεση των τραγουδιών από τους μουσικούς και τους ερμηνευτές, η αποκάλυψη βρίσκεται στο πως μπλέκονται αρμονικά τα πρόσωπα και τα λόγια προσδίδοντας μια φοβερή ενέργεια μεταξύ των μελών της μπάντας η οποία μοιραία ενσωματώνεται με το κοινό, κάνοντας τις βραδιές όλων ξεχωριστές!

Σάββατο 10 Μαρτίου

Αρχιτεκτονική
Ελασιδών 6 (από Πειραιώς 116) Γκάζι
Είσοδος 10€ με ποτό
Τηλ: 210-9014428, 210-3420842

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here