23/3/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Στα πρόθυρα της ακύρωσης συναυλιών βρίσκεται η Rihanna. Η τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει τη νέα παγκόσμια περιοδεία της, με τίτλο “Loud”, από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου, αλλά φαίνεται ότι τελικά θα υποχρεωθεί να ακυρώσει ορισμένες συναυλίες στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στη New York Post, η διάσημη τραγουδίστρια αντιμετωπίζει πρόβλημα με την προπώληση των εισιτηρίων, όπως συνέβη και στην περσινή της περιοδεία. Επικρατεί μεγάλη απογοήτευση. Η προπώληση σε μεγάλες πόλεις όπως η Βοστώνη είναι τόσο χαμηλή, που με το ζόρι θα βγει το κόστος των φωτισμών και του γηπέδου”, ανέφερε η εφημερίδα. Οι υπεύθυνοι της περιοδείας παρακαλάνε τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς να μοιράζουν δωρεάν εισιτήρια”, ολοκλήρωσε η πηγή της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συναυλία της Rihanna στη Βοστώνη, που είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου, έχει προπωλήσει μόλις 3.700 εισιτήρια μέχρι τώρα και είναι η πρώτη που ίσως ακυρωθεί. Οι υπολογισμοί των ειδικών αναφέρουν ότι για να είναι επιτυχημένη, εμπορικά, μια συναυλία θα πρέπει να γεμίσουν τουλάχιστον τα 15 από τα 20 χιλιάδες καθίσματα του σταδίου, που είναι και η έδρα των Boston Celtics.

Ωστόσο, είναι σχετικά νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για ματαιώσεις. Ίσως, στις επόμενες εβδομάδες, να διορθωθούν τα πράγματα για τη Rihanna…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here