9/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με αυτή την πεποίθηση εμφανίστηκε ο χειρουργός του General Hospital της Βοστώνης, που ανέλαβε με επιτυχία την εγχείρηση της Adele. Η τραγουδίστρια πριν λίγες μέρες εισήχθη στο νοσοκομείο και ο Steve Zeitels, ειδικός χειρουργός ωτορινολαρυγγολόγος, προχώρησε στην επέμβαση στις φωνητικές χορδές της τραγουδίστριας.

Η Adele υπεβλήθη σε μικροχειρουργική επέμβαση στις φωνητικές της χορδές από τον Dr. Steve Zeitels για να αφαιρεθεί ένας πολύποδας που προκαλούσε μικροαιμορραγίες“, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Αυτή η κατάσταση είναι τυπικό αποτέλεσμα ασταθών αιμοφόρων αγγείων στις φωνητικές χορδές που μπορεί να διαρραγούν. Βασισμένη στις οδηγίες του γιατρού της στη Βρετανία, η Adele ήρθε στη Βοστώνη. Συμβουλεύτηκε και έκανε την επέμβαση από τον Dr. Zeitels που αναμένει ότι η τραγουδίστρια θα επανέλθει πλήρως μετά την επιτυχημένη μιχροχειρουργική επέμβαση με laser”, ολοκληρώνει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η επέμβαση ήταν η τελευταία λύση για την Adele, η οποία εξαιτίας του προβλήματός της υποχρεώθηκε να ματαιώσει αρκετές συναυλίες τον τελευταίο καιρό, ενώ η αναβολή της θα επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την υγεία της με άγνωστες επιπλοκές. Οι γιατροί είχαν συστήσει στην Adele να ξεκουράσει τη φωνή της και να έχει αποθεραπευθεί τελείως πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις της”, είχε ανακοινωθεί από την εταιρεία της τραγουδίστριας πριν λίγο καιρό.

Η Adele επέλεξε να κάνει την επέμβαση, βασιζόμενη και στην επιτυχημένη ανάλογη επέμβαση που είχε κάνει ο ίδιος γιατρός στον Steven Tyler, τον τραγουδιστή των Aerosmith. Η πλήρης ανάρρωση του Tyler του επέτρεψε να συνεχίσει κανονικά την καριέρα του. Ας ευχηθούμε την ίδια επιτυχία να έχει και η Adele!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here